2777
2789
عنوان

خوابگاهی ها میشه یه لحظه بیایین

158 بازدید | 17 پست

موقع خوابگاه رفتن شده خانوادتون راضی نباشن؟ منظورم خوابگاه دانشگاهه 

چجوری خوابگاه ثبت نام کردین؟ یا اطرافیانتون شده کسی این شرایط براش پیش بیاد؟ 

چون اکثر خوابگاه ها زدن که باید فرم تعهد محضری پر کنی و موقع ثبت نام باید خانواده همراهت باشن 

کسی که خانوادش راضی به دانشگاه و خوابگاه رفتنش نیستن باید چیکار کنه 

اگه میشه جواب بدین یا همینجوری یچیزی بنویسین که بره پر بازدید چون خیلی برام مهمه 

کی گفته موقع ثبت نام خانواده باید باشن ؟ نداشتیم همچین چیزی شاید جدیدا مد شده نمی‌دونم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا راضی به دانشگاه نیستن؟قصد فضولی ندارمابه خاطر این میگم ک من خودم نشد برم دانشگاهخواهرم ۱۷ سالشه ...

تفکراتشون قدیمیه، تا سره کوچه میرم بابام هزارتا حرف بارم میکنه دیگه چه برسه به شهر دیگه 

از نظرشون دختر تا کلاس دوازدهم بخونه بسشه دیگه مگه میخواد چیکار کنه تهش باید ازدواج کنه 

مطمئنی تعهد محضری میخواد ؟؟؟ بابت چی ؟؟؟؟؟ من که بعد از ثبت نام رفتم امور دانشجویی و بهم فرم دادن و فقط شماره ثابت خونه و شماره همراه والدین رو میخواستن بعد هم رفتم خوابگاه اتاق دادن

کی گفته موقع ثبت نام خانواده باید باشن ؟ نداشتیم همچین چیزی شاید جدیدا مد شده نمی‌دونم

تو سایت دو سه تا دانشکده که مد نظرم بود دیدم واسه ثبت نام خوابگاه نوشته بودم حضور خانواده موقع ثبت نام الزامی

برای خوابگاه رضایت پدر باید باشه

چه کسی میتواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد....

مطمئنی تعهد محضری میخواد ؟؟؟ بابت چی ؟؟؟؟؟ من که بعد از ثبت نام رفتم امور دانشجویی و بهم فرم دادن و ...

واسه ثبت نام خوابگاه باید با پدر یا کلا سرپرستت بری محضر فرم رو امضا کنی 

پس جدیده. بالاخره باید راضی بشن . این امضا هم که نبود بالاخره باید راضی باشند یواشکی که نمیشه

مشکل اینه که راضی نمیشن 

واسه کنکورم اصلا حمایتم نمیکنن میگه واسه چیته 

خودم کلاس ثبت نام کردم دارم میخونم ولی میترسم اینهمه خوندن اخرش بی فایده باشه چون برم شهر دیگه باید برم خوابگاه 

من خوابگاه میرم تعهد محضری میخواد و یدونه ضامن باید داشته باشی ولی لزوما خانوادت نباید باشن ببین عمه ای عمویی کسی ضامنت میشه

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

تو اینستا سرچ بزن شراره عنایتی..

یه خانوم وکیل مدافع حقوق زنانه..

کمکت میکنه چیکار کنی که اوکی بشه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)