2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 27 پست
خیلی بامزس اول جیش میکنه بعدمیگ جیش کردم😆😆😆😆بنظرم وقتاییم ک نمیگه جیششو خودت ببرش دسشویی مخصوصا ...

نمیاد . مثلا مشغول بازیه . میگم بیا بریم دسشویی فرار میکنه میگه ندارم ندارم خالیه .‌. بعد میبینی ۳-۴ دقه بعد با خنده میاد میگه جیش کردم . یعنی اون لحظه دلم میخواد خودمو بکشم 😭😭

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

آره الانم ازاین شورتای که جیش پس نمیده بپوشون که هم خونه زندگیت کثیف نشه حرص بخوری هم بچه اذیت بشه تند تند ببر یادش بمونه 

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینطور بودم ولی خب نتیجه برعکس شد،حالا هم تنها کاری که میکنم اینه که تقریبا سه ساعت یه بار ببرمش

آخه این از بس آب میخوره میبینی نیم ساعت یه بار جیش میکنه . منم بعضی وقتا مشغول کارم یادم میره .کاش حداقل ۳ ساعت یه بار بود 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
نقطه ضعفتو پیدا کرده واسه همین جیش میکنه میدونم عصبی میشی از کارشا ولی ب این کارش کم توجهی کن یا ب خ ...

میترسم به خوبی خوشی و بازی بگم دیگه خوشش بیاد تو خودش جیش و پی پی کنه همیشه 

آره الانم ازاین شورتای که جیش پس نمیده بپوشون که هم خونه زندگیت کثیف نشه حرص بخوری هم بچه اذیت بشه ت ...

بدش نمیاد .‌‌‌‌بش میگم‌ پوشکت کنم ؟ میگه آره . یعنی اصن مهمم نیس براش

توچند سالگی بایو از پوشک بگیریش؟پسره من۱۶ماهشه وقتشه؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
توچند سالگی بایو از پوشک بگیریش؟پسره من۱۶ماهشه وقتشه؟

عریزم اشتباه منو نکنی ها . بذار بعد از ۲/۵ سالگی به بعد 

اخه نمیزاره پوشکش کنم تا چشمش به پوشک میفته جیم میزنه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
اخه نمیزاره پوشکش کنم تا چشمش به پوشک میفته جیم میزنه

اینا از شیطنتشونه .پوشکش کن اما کم کم عادتش بده که اگه جیش داشت یا پی پی قبلش بهت بگه .. اگر دیدی تو پوشک نمیکنه و هی خودشو میگیره و اذیته اون موقع وقتشه .. اگه نه اشتباه نکن مث من . بذار بعد از دو سال و نیمگی

مرسی عزیزم

نمیاد . مثلا مشغول بازیه . میگم بیا بریم دسشویی فرار میکنه میگه ندارم ندارم خالیه .‌. بعد میبینی ۳-۴ ...

تشویقش کن واسش خوراکی بخر مثلابستنی بخر بگو بری دسشویی میدم بهت یاشکلات بده

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐