2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😭😭

579 بازدید | 27 پست

سه ماه و نیمه پسرمو از پوشک گرفتم . تقریبا یه ماه بود که دیگه خودشو میگرفت و‌کامل میگفت جیش و پی پی شو . انقد خوشحال بودم .. اما الان یه هفتس انگار برگشتیم به روزا اول . میره تو اتاق جیش میکنه میاد میگه جیش کردم . یا امروز صبح دیدم پی پی کرده تو خودش ‌. بخدا درمونده شدم .روز عیدی ..😟😭😭😭

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوخي😍😍😍😍قربونش برم  حرص نخور بالاخره كه ياد ميگيره

اگه بدونی سه ماهه تموم با چه سختی عادتش دادم . خیلی لجبازه اخه 😢😢

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

اوه من پسرمو یه سال پیش از پوشک گرفتم بعد یه مدت دوباره شروع کرد و هنوز درست نشده منم هر دو یا سه ساعت خودم میبرمش دستشویی وگرنه یه ذره جیش میکنه بعد میگه واسه بقیه جیشش میره دستشویی؛البته من یه اشتباهی کردم اون اوایل خیلی دعواش کردم به خاطر جیش،تو اشتباه منو تکرار نکن

اشکال نداره زیاد بچه رو اذیت نکن من خودم پسرمو زود گرفتم از پوشک فقط خودم حرص داد پسرم نزدیک دوسالش بود گرفتم ولی بعضی بچه هارو دیدم سه ساله شونه هنوز پوشک هستن اشکال ندارع

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
طبیعیه بعدم عزیزم چ عجله ای بود

یعنی اگه یه کار کردم تو زندگیم و مث چی پشیمونم همین از پوشک گرفتن بود .اصن کاش میذاشتم تا ۳-۴ سالگی بعد . چقد حرص خوردم سر همین موضوع و الانم هیچ برگشتم به نقطه ی صفر 😟😟

اوه من پسرمو یه سال پیش از پوشک گرفتم بعد یه مدت دوباره شروع کرد و هنوز درست نشده منم هر دو یا سه سا ...

منم خیلی دعواش میکنم از این بیشتر ناراحتم . دست خودمم نیس . وقتی میبینم میتونه و از عمد جیش میکنه عصبی میشم 

اشکال نداره زیاد بچه رو اذیت نکن من خودم پسرمو زود گرفتم از پوشک فقط خودم حرص داد پسرم نزدیک دوسالش ...

اشتباه کردم اشتباه . فقط خودمو حرص دادم 😢

نقطه ضعفتو پیدا کرده واسه همین جیش میکنه میدونم عصبی میشی از کارشا ولی ب این کارش کم توجهی کن یا ب خوبی و تو بازی بهش بگو 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)