2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ناراحت میشین یا نه

111 بازدید | 11 پست

من از رفتارهای يه نفر چندين بار ناراحت شدم 

ولی سکوت کردم

🥲 یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 

ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت کار بدی کردمخواستم بهش بگم خیلی ناراحتم ولي حتی جواب سلام هم نداد🥲

کار بدی نکردی ولی خودت و کوچیک کردی، هیچکس ارزش نداره که بذاری بهت بی احترامی کنه

چیکارته؟

من یه رفیق داشتم اینطوری بود رفاقتو تموم کردم

لطف حسین ما را تنها نمیگذارد. گر خلق وا گذارد او وا نمیگذارد❤

کار بدی نکردی ولی خودت و کوچیک کردی، هیچکس ارزش نداره که بذاری بهت بی احترامی کنهچیکارته؟من یه رفیق ...

دوست یم.هر دو خانم یم

قبلشم واسش پیام تبریک تولد دادم با شوق و ذوق با لحنی تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 

دوست یم.هر دو خانم یمقبلشم واسش پیام تبریک تولد دادم با شوق و ذوق با لحنی تند و عصبانیت گفت هدیه چیز ...

ولش کن پس، گفتم شاید نامزدی کسیه

اصلا ارزش نداره که بخوای بازم بهش پیام بدی

کلا دیگه هیچوقت پیام نده بهش

ولش کن پس، گفتم شاید نامزدی کسیهاصلا ارزش نداره که بخوای بازم بهش پیام بدیکلا دیگه هیچوقت پیام نده ب ...

من خیییلی ناراحت شدم 

خیییلی دلم شکسته 🥲🥲

آخه مگه کار بدیه پيام تبریک تولد 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم خیییلی دلم شکسته 🥲🥲آخه مگه کار بدیه پيام تبریک تولد 🥲

حق داری،  نه کار بدی نیست شما خواستی لطف کنی ولی اون یا از چیزی ناراحت بوده یا شعورش کم بوده که اون طور جواب داده