2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی برام خرج نمیکنه

1250 بازدید | 71 پست

من سه ماهه عقدم سنتی شوهرم ماهی ده تومن حقوق میگیره بریم بیرون خوراکی برام میخره یه کارت داره برا فروشگاه اتکا هست میبره میگه هرچی میخوایی بردار با خانوادش منو میبره مسافرت هیچ جا بدون من نمیره ولی پول بهم نمیده یخچال خریده برا جهیزیه رفتیم اونجا گفت فکر پول نباش هر مدلی که میگی بخر ماهی ۵ تومن قسط اونو میده ۵ تومنم خودش بدهی داشت داد یعنی همون روز اول حقوقو داد رفت نمیدونم چکار کنم 

بنظر شما خسیسه یا پول نداره اینم بگم از همه درامد هاش خبر دارم جای الکی خرج نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی پولی دستش نیست از کجا بیاره؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

خوب با حقوق ۱۰ تومن چجوری توقع داری خرجتو بده؟ بنده خدا حتما باید پول جمع کنه برای عروسی که خودش دنیایی خرج داره

در کل باید خودتو برای روز های سخت آماده کنی واقعا ۱۰تومن خیلی کمه

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

خب آخه کارش چیه ده تومن میگیره به نظرم باید شغلش رو عوض کنه الان به کارگر ساده تو دومینو روزی هفتصدوپنحاه میدن نمی‌دونم که شغلش چیه 

واقعا نداره خیلی سخت میشه بعداز ازدواج زندگی کرد با ده تومن

خودت چی ؟ارایشگری خیاطی برو یا درست رو ادامه بده

۱۰ تومن پولیه که من فقط خرج خودم میکنم اونم بدون لباس

خیلی پول کمیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️