2777
2789
عنوان

خواهرای عزیزم یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست
واااااا بنظرم ریه ننه مشکل نداره این عقلش ک مریض مشکل داره بگوزنه ناحسابی سرپیری خودت ی چرتی میگی شو ...

بقران شوهرم تو این چند روز که همه بهش پشت کردن موهاش سفید، لاغر شده، نمیخنده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا تاپیک چله نور رو ببین ، خیلی وقت نمیگیره این چله رو به امام زمان تقدیم میکنیم

حصار خضری  رو هم شروع کن منتظر معجزه ها باش

اما اگر عجله داری علاوه بر اینها ختم مزمل رو یازده روز بعد نماز صبح بخون من برای شد تا چیز ن نذر کردم ردخور نداره

اون هم پست کردم

جهنم بزارعذاب بکشه کم توروعذاب داده این همه سال ب درک بگویه جوغیرت داشتی پشت داداشت درمیای این زنیکه روادب میکنی هرچی سن بالاترعقل میشه مث بچه نکبت

انشالله والله من کارم شده دعا کردن، باور میکنی قبلا هیچکدوم نمیومد سربزنه به این زنه الان ک با ما حر ...

عجب ادمایین دلم روشنه برات به نفعت میشه

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........

بزار بهش سخت بگذره تا حساب کار دستش بیاد ولی گناه داره خیلی بهش غر نزن پشتش باش 

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........

یعنی من دو روزه اینجا فقط دارم راهکار میدم

اگر اینستا داری که برو این پیج که گیذارم هر چند وقت یه بار نور درمانی شرکت کن توی استوری میذاره 

توی تلگرام هم نتیجه

حصار خضری رو روی ابی که توی کتری جوش اومده بخون و بخور به شوهرت هم بده میتونی توی کای و غذاش بریزی

پیج اینستا هم اینه @lady.energy7 

البته اینم بگم دمت گرم خدا اجرکارهاتو بهت چندبرابر برگردونه 

مواظب باش این میون حرفی نزنی که کارهای قبلیت خراب بشه 

انا اروم به شوهرت بگو اگر به انحصاروراثت بخورید کلی باید پول به دولت بدید 

مخالفت نکن 

بعدشم خوش بگذرون ببین مادرشوهرای ما جوونیشون را کردند تازه مادرشوهر شما که شما را داره یه عروس گل که جمعش کرده زندگیتو خراب نکن 

البته اینم بگم دمت گرم خدا اجرکارهاتو بهت چندبرابر برگردونه مواظب باش این میون حرفی نزنی که کارهای ق ...

قربونت برم من، بخدا فحش پدر مادر دادن ب من صدام در نیومد بخاطر اینکه شوهرم خوبه