رژقرمزجیغ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2764 عنوان زاج سفید 57 بازدید | 10 پست خانوما زاج سفید به چه کاری میاد؟؟؟ لطفاً بهم بگین اینا چیه تازه تازه دارم آشنا میشم 😱 خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍 1404/06/03 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 چی هست حالا ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
رژقرمزجیغ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2764 چی هست حالا منم نمیدونم فقط میدونم شبیه نمکه سفیده خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 منم نمیدونم فقط میدونم شبیه نمکه سفیده یه نوع بیماریه؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
رژقرمزجیغ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2764 یه نوع بیماریه؟ نه بابا ماده ست شبیه ادویه و.. خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍
پرسوناژ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 950 بوی بد عرق رو میگیره ،پودرش کنی بعد حموم مقداری بزنی زیر بغل عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 نه بابا ماده ست شبیه ادویه و.. من چقد تباهم:( ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
رژقرمزجیغ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2764 بوی بد عرق رو میگیره ،پودرش کنی بعد حموم مقداری بزنی زیر بغل مرسی عزیزم خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍
رژقرمزجیغ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 2764 من چقد تباهم:( 😂😂😂😂دور از جونت منم نمیدونستم خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍
پرسوناژ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 950 مرسی عزیزم خواهش میکنم عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 😂😂😂😂دور از جونت منم نمیدونستم 😍😍 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋