2789
عنوان

۱۸ ساعت بعد

245 بازدید | 40 پست

امسال میشه پارسال😆

گفتم جو بدم بهتون😂😶

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وايي نگو كلي كار نكرده دارم هرچي انجام ميدم تموم نميشه 😕😢

کارو بیخیال 😆 عیدیا بچسب😜

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع

عه 😭 اقا من عیدی میخوام 😐

نننننننننه😭من هنوز کلی کار دارم

😆 چیکار 

نیلا یه چی بگم بخندی مثلا اومدم قالیچه تو تراسو انداختم تو ماشین زدم رو 30دقیقه که سریع بشوره بندازم خشک شه.از ساعت 6زدم و رفتم سراغ مابقی کارام یادم رفت تا ساعت 11دیدم هنوز یه ریبع ازش مونده

نگو گل پسری هی رفته درجه ساعتشو دستکاری کرده

قالیچه پوسید بدبخت😰😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

دوباره میسازمت💪

هیجان ما رو فرا گرفت! داشتم می رفتم شیرینیا رو بچینم تو ظرف ها!    

😂😂😂😂 

عه 😭 اقا من عیدی میخوام 😐

برووو ..ب من عیدی نمیدن ک هیچ باید عیدیم بدم

بعدشم کی حال داره هی روبوسی کنه ..😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
با این ۹۶ سال سختی بود ولی دلم براش تنگ میشه :(

☹ اوهوم پر از خاطرات خوب و بد😕یکسال از عمرمون رف😞