2777
2789
عنوان

۱۸ ساعت بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست
پیر شدیم    

☹اره

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من سال جدید سی ساله میشم.برای همینم خیلی از اومدنش خوشحال نیستم .چرا نمیتونم با سی سالگی کنار بیام؟ب ...

تولدت مبارک عزیزم 

سی سالگی باید بحران قشنگی باشه 

دوره سوم زندگیت پر باشه از ارزوهایی که دیگه ارزو نیستن 🤗 همشون حقیقی شدن تولدت مبارک

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😆 چیکار 

صبح باید بلند شم کل بدنمو اپیلاسون‌کنم ابروهامو بردارم خودمو اصلاح کنم موهامو رنگ کنم،خونه ام‌یکم‌کار داره واااای 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
صبح باید بلند شم کل بدنمو اپیلاسون‌کنم ابروهامو بردارم خودمو اصلاح کنم موهامو رنگ کنم،خونه ام‌یکم‌کا ...

😩وووی بیخیال این همه روز گداشتی روز عید؟

صبح باید بلند شم کل بدنمو اپیلاسون‌کنم ابروهامو بردارم خودمو اصلاح کنم موهامو رنگ کنم،خونه ام‌یکم‌کا ...

یکم دیگه بیشتر میخوابیدی خوو ✋😆😆

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
تولدت مبارک عزیزم  سی سالگی باید بحران قشنگی باشه  دوره سوم زندگیت پر باشه از ارزوهایی ک ...

قربونت برم. ممنون از دعای قشنگت .تولدم شهریور عزیزم .اما خب معمولا سال که عوض میشه انگار سنمون هم میره بالا 

الا بذکرلله تطمئن القلوب
قربونت برم. ممنون از دعای قشنگت .تولدم شهریور عزیزم .اما خب معمولا سال که عوض میشه انگار سنمون هم می ...

فدای تو گلم 

به نطرم سی سالگی یه حس حال قشنگیه 

نه مثله ۲۰ سالگی و نه مثه ۴۰ سالگی