2777
2789
عنوان

میپاچه:|

606 بازدید | 12 پست

نمیدونم چرا انقد این فعلو دوس دارم😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها بیاین تو سال جدید دیگه از مادرشوهرای لعنتیمون بد نگیم....درست مثله من😂😂😂😂

منو الگوتون قرار بدید والا....

عیدتون مبارک💕💕💕

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

عید تو هم مبارک عزیز دلم امیدوارم خوشبختی بپاچه تو سالت ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید تو هم مبارک عزیز دلم امیدوارم خوشبختی بپاچه تو سالت ❤

😂😂😂سالی پر از پاچیدنِ موفقیت برات ارزومندم عزیزم و پر از شادی😍 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

الان خودمو اماده کردم شوهرم که اومد پیشم شروع کنم پته مادرشو بریزم رو اب😂😂😂😂

من از فردا شروع میکنم😉

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
عید خودت مبارک

اگه تو رو یجا بدون دعوا و اعتراض ببینم تعجب میکنم😂😂😂

عیدم تبریک میگیم میگین دعوا داری

بابا مدلمه دعوا ندارم والا😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عیدم تبریک میگیم میگین دعوا داری بابا مدلمه دعوا ندارم والا😁

😂😂😂عزیزم....امیدوارم سال مر از مهربونی داشته باشی

اره والله😂

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 
😂😂😂سالی پر از پاچیدنِ موفقیت برات ارزومندم عزیزم و پر از شادی😍

همیشه برام سوال بودکه چرابعضیامیگن میپاچه .مگه اصلش میپاشه نیست؟🤔🤔

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
😂😂😂عزیزم....امیدوارم سال مر از مهربونی داشته باشی

از تاثیرات این عیده ..با هم نمیسازیم ..وگرنه من مهربونم 😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
همیشه برام سوال بودکه چرابعضیامیگن میپاچه .مگه اصلش میپاشه نیست؟🤔🤔

میپاچه بامزه تره...من جایی بشنوم یا حتی خودم بگم خندم میگیره مثلا همین الان😂

میپاچه بامزه تره...من جایی بشنوم یا حتی خودم بگم خندم میگیره مثلا همین الان😂

فکرمیکردم ازدنیاعقبم خیلی برام جای تعجب داشت😉😋

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢