بچه ها بیاین تو سال جدید دیگه از مادرشوهرای لعنتیمون بد نگیم....درست مثله من😂😂😂😂
منو الگوتون قرار بدید والا....
عیدتون مبارک💕💕💕
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عید تو هم مبارک عزیز دلم امیدوارم خوشبختی بپاچه تو سالت ❤
😂😂😂سالی پر از پاچیدنِ موفقیت برات ارزومندم عزیزم و پر از شادی😍
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
اگه تو رو یجا بدون دعوا و اعتراض ببینم تعجب میکنم😂😂😂
اگه تو رو یجا بدون دعوا و اعتراض ببینم تعجب میکنم😂😂😂
اره والله😂
حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره......
میپاچه بامزه تره...من جایی بشنوم یا حتی خودم بگم خندم میگیره مثلا همین الان😂