2777
2789
عنوان

خیانتتتت

554 بازدید | 59 پست

ما یه‌دوست خانوادگی داریم که باهم ارتباط داریم و‌بشدت رسمی هستیم بیشتر باهم صمیمتی نداریم

خانمه هی به همسر من پیام میداد بیا باهم بریم بیرون من حالم خوب نیستو  افسردگی دارم این جور چیزا همسرم جوابش اصلا نمیداد و من خودم جوابش دادم بیینم چی میگه متوجه‌ شدم از همسر من بشدت خوشش میاد واینکه شوهرشم مشکلی نداره!!! البته شوهرشم چندباری به همسرم من گفته  حواست ب زن من باشه منو همسرم بشدت گیج شدیم همسرم همش میگه قصدی ندارن اخه اگ ندارن چرا جلوی من نمیگن همسرم میگه اصلا جوابش نده دیگ‌ولی من خیلی کنجکاو شدم 

چون بشدت ادما متشخصی هستن حتی زنه رئیس یه جای مهمیه !وقتی باهم میریم بیرون متوجه‌ نگاهای خانمه میشیم ولی من اصلا خجالت  میکشم بهش چیزی بگم

امکان قطع رابطه اصلا نیس چون باهمسرم شریکن 

واقعا نمیدونم باید چکار کنم!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رفت آمد و ارتباط هات قطع کن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز