2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست
بازنم برین بیرون حالش هواش عوض شه افسردس تو مث داداشمی بهت اعتماد دارم فقط میگه خانمتم نباشه😐من هرب ...

جدی من جای شماترسیدم ناموسا شراکتو بهم بزنین 

برو سرنوشت خانواده شمالی رو بخون که چن سال توخونه خودشون رندانیشون کردن انواع اقسام شکنجه به هیشکی نمیشه اعتمادکرد 

تله براتون درست کردن حواس جمع شین

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازنم برین بیرون حالش هواش عوض شه افسردس تو مث داداشمی بهت اعتماد دارم فقط میگه خانمتم نباشه😐من هرب ...

چه بد ،یه بار تنها بره ببینه چی میگه خب چی میخاد

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

اخه تو از دیدگاه‌من‌ نمیتونی نگاه کنی رفتارارو بیینی اصلا من به هرکیم‌اینارو بشناسه بگیم همچین ادمای ...

نه عزیزم تو باورکن ببین گولشونو نخورین جدی میگم دنیاش دنیای بدی شده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کدوم فیلم؟؟اسمش چی بود؟

اسمه فیلمه

Three Wom en

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

گفتم به همسرم اصلا قبول نکرد گفت هیجوقت همیچین کاری نمیکنم

انگار خودتم بدت نمیاد سرت درد میکنه برادردسر

شراکت که اصلا نمیشه ورشکست میشیم دیگه وخیلی برامون بد‌میشه

دیگه هرجورخودتون صلاح میدونید اصلاشوهرتو تنهانذار الخصوص اگه غریبن

گفتم به همسرم اصلا قبول نکرد گفت هیجوقت همیچین کاری نمیکنم

تو هم به شوهر خانومه پیام بده بگو بیا منو ببر بگردون حوصلم سر رف 😂 

شراکت که اصلا نمیشه ورشکست میشیم دیگه وخیلی برامون بد‌میشه

ورشکست بشین بهتره تا با همچین ادمایی همکلام بشین 

شماخودت گفتی معلمم شوهرتم نهایت میتونه یکاردیگه پیداکنه 

میل باخودتونه ولی فراموش نکن تو اکثرمواردجای لغزش و خیانت هست

..