2777
2789
عنوان

خوابگاهم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست
میریم بیرون منچ بازی میکنیم فیلم میبینیم خودم ورزش میکنم اینجا ولی نمیدونم یه حس خاصی اینجا دارمنمید ...

سعی نکن باخودت مقابله کنی.سعی کن که کناربیای به خودت سخت نگیر به خودت بگواین حسم منطقیه و هرکسی حق داره توخابگاه اینطورباشه

من خودم واقن ادم اجتماعی و معاشرتی بودم اما خب چون مدلم با دوستام فرق داشت همیشه یه خلا ته وجودم بود ...

ان شاءالله

من خودم احساس میکنم‌بخاطر اینه که اینجا همه با پسرا پشت هم‌میرن دیت و سریع وارد رابطه میشنه

ولی اخلاق من خیلی با بچه های این دوره زمونه فرق میکنه دنبال روابط پایدار و سالمم بخاطر همین با هرکسی به دلم نمیشینه و وارد رابطه‌نمیشم و ادمای زیادی رو رد کردم

ولی با این وجود یه حس ازار دهنده ای هست که وقتی اونا رو میبینم‌احساس تنهایی بهم دست‌میده در حالی که میدونم روابط اونا پایدار نیست و‌من این روابط و نمیخوام

شاید بخاطر دوری از خانواده هم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی نکن باخودت مقابله کنی.سعی کن که کناربیای به خودت سخت نگیر به خودت بگواین حسم منطقیه و هرکسی حق د ...

منظورت از مقابله و سخت نگرفتن چیه متوجه‌نمیشم؟

ان شاءاللهمن خودم احساس میکنم‌بخاطر اینه که اینجا همه با پسرا پشت هم‌میرن دیت و سریع وارد رابطه میشن ...

منم تو این زمینه مثل خودتم🙌

اره واقن ادم تو محیط ک باشه تاثیر داره اینک تا الان ازشون اثر نگرفتی نشون میده شخصیت قوی داری

کلا خوابگاه حس و حال عجیبی داره

یه لحظه هایی هست ک خوشحال ترینی و کلی بابت دوستات خداروشکر میکنی

یه لحظه هایی هم ک قفل غم رو قلب ادم بسته میشه و یه سری از همین دوستا میشن دلیل غصه

انشاءالله ک برات تعداد لحظه های خوب همیشه بیشتر باشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم تو این زمینه مثل خودتم🙌اره واقن ادم تو محیط ک باشه تاثیر داره اینک تا الان ازشون اثر نگرفتی نشو ...

اره ادمیم که عقیده هام به اسونی عوض نمیشه اصولا

مرسی عزیزم ازت معلومه دل بزرگ و مهربونی داری

ان شاءالله حالت همیشه خوش باشه

اره ادمیم که عقیده هام به اسونی عوض نمیشه اصولامرسی عزیزم ازت معلومه دل بزرگ و مهربونی داریان شاءالل ...

قربونت گلم💚💚

به همچنین عزیزم🤗💚

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!