2777
2789
عنوان

خوابگاهم

166 بازدید | 21 پست

خیلی حوصله ام سر رفته این وقت شب چیکار کنم؟

کلا میام اینجا خیلی احساس تنهایی میکنم با اینکه رابطه ام با بچه ها خوبه و دوستای زیادی دارم

دلم میخواد برگردم خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابچه ها کنارهم سینمایی چیزی ببینیم خوراکی بخورین . یاهم ی نوشیدنی با ی کتاب برو حیاط

میریم بیرون 

منچ بازی میکنیم فیلم میبینیم خودم ورزش میکنم اینجا ولی نمیدونم یه حس خاصی اینجا دارم

نمیدونم شاید بخاطر اینه بچه ها تو رابطه میرن ولی من خیلی سخت گیرم و وارد هر رابطه ای نمیشم هرکسی به دلم نمیشینه و میبینم اینا همه تو رابطه ان ولی من نه احساس تنهایی بهم دست میده

در حالی که خودم درخواستا رو رد میکنم چون به دلم نمیشینن موردا

فیلم ببین، یوتیوب برو، کتاب بخون، اینستا بچرخ، یکم بعد با بچه ها یکم قاطی شو با هم سریال ببینین

میریم بیرون 

منچ بازی میکنیم فیلم میبینیم خودم ورزش میکنم اینجا ولی نمیدونم یه حس خاصی اینجا دارم

نمیدونم شاید بخاطر اینه بچه ها تو رابطه میرن ولی من خیلی سخت گیرم و وارد هر رابطه ای نمیشم هرکسی به دلم نمیشینه و میبینم اینا همه تو رابطه ان ولی من نه احساس تنهایی بهم دست میده

در حالی که خودم درخواستا رو رد میکنم چون به دلم نمیشینن موردا

منم همینجور بودم میفهممت🫂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چرا اینطور میشه🫠🩷

من خودم واقن ادم اجتماعی و معاشرتی بودم اما خب چون مدلم با دوستام فرق داشت همیشه یه خلا ته وجودم بود 

دلتنگی خانواده هم بهش اضافه میشه و...

میگذره این شبا انشاءالله بعد ها شاغل شدی دستت رفت تو جیب خودت یه نفس راحت میکشی و از خاطرات قشنگ خوابگاهت برای بقیه تعریف میکنی🤗🤗

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!