2777
2789
عنوان

پسرا بیاین بگین این روش جواب میده❓

134 بازدید | 28 پست

یه پسره هست دم باشگاهمون منتظر میمونه خانما بیان بیرون که بره داخل همش چشم تو چشم میشیم، به هم نگاه میکنیم،

من فکر میکنم دیگه زیادی بهش نگاه کردم، فردا اگه نگاش نکنم بی محلی کنم فکرش درگیر میشه؟

فکر کنم اینطوری بیشتر جذبم میشه

😉😉

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ساعت خروج و ورود تون اینقد نزدیکه؟

نمیدونم از مسئول باشگامون بپرس اگه نارضایتی هم داری بهش اعلام کن

همیشه کاربرایی هستن که به سوال اصلی تاپیک جواب ندن و یه سوال بی ربط بپرسن

جان؟

اینجوری نگاه کن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نمیدونم از مسئول باشگامون بپرس اگه نارضایتی هم داری بهش اعلام کنهمیشه کاربرایی هستن که به سوال اصلی ...

اعصاب نداری تاپیک نزن،،وا ملت همه پاچه گیرن

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
اعصاب نداری تاپیک نزن،،وا ملت همه پاچه گیرن

اعصاب دارم سوال بی ربط میپرسی اخه.

تاپیک زدم به جواب سوالم برسم نکه جواب سوال بی ربط شما رو بدم.

شما اصلا به سوالم توجهی نکردی فقط سوال خودتو پرسیدی.

باز شرمنده قصد ناراحت کردنتو نداشتم فقط باید حرفمو میزدم.

با چشمک؟ 😉😂

آره😂😂😂

[QUOTE=392954096]کلفت ترین نخ 😂[/QUOTEوای😂

اعصاب دارم سوال بی ربط میپرسی اخه.تاپیک زدم به جواب سوالم برسم نکه جواب سوال بی ربط شما رو بدم.شما ا ...

اوکی تاپیک قبلیتو خوندم متوجه شدم قصد و نیتت چیه،،،این سری که دیدیش زل بزن تو چشماش ببین حس ششمت چی بهت میگه اولین چیزی که به دلت افتاد همون میشع

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)