2777
2789
عنوان

ببین چیکار کردم

75 بازدید | 3 پست

بچه‌ها ما چند روز بعد مسافرت میریم و امروز موقع بستن چمدون متوجه شدم که شورتک جینم رو دادم رفته و قرار بود بگیرم که دیگه نگرفتم، حالا چنتا هم تیشرت تو ذهنم استایل کرده بودم که با همون شورتک ست کنم و تو سفر بپوشم. واقعاً ناراحت شدم و موندم که حالا چیکاررر کنم، کلی تو نت گشتم و هیچی خوشم نیومد که بخرم.. مقصدی هم که میریم آب و هواش گرمه و سخته با شلوار بگردی واس همین چنتا دامن برداشتم و شورتک میخواستم که نشد! کلی فکر کردم آخرسر گفتم خب میری از همونجا میگیری میپوشی چاره‌ای نیس و بیخیال خرید شدم. تا اینکه یه لحظه به ذهنم اومد که یدونه شلوار جین خوشرنگ دارم که دیگه نمیپوشمش و گذاشتم کنار تا بدم بره.. همون به کارم میاااااد.. زودی پریدم از کمد برداشتمش و پاچه‌هاشو اندازه‌ای که میخواستم کوتاه کردم و پایینش رو با موچین ریش ریش کردم و انداختم ماشین لباسشویی نیم ساعت شست و جای برش قیچیش رفت و ریش ریش هاشم خوشگلتر شد و شدش یه شورتک جین قشنگ که با همه بالاتنه‌هامم‌ خوش استایل شد. اینقدددر چسبید که نگو ^_^ تازه دیروزم میخواستم برم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم، همسرم گفت میخوای من بزنم برات، رفتیم حموم و نشستم از روی ویدیو تو یوتیوب قشننننگ موهامو کوتاه کرد، خیللللی خوشگل شد هیچکس باور نمیکرد که کار همسرمه بس که مرتب و بی‌نقص بود.. خلاصه خیلی خودکفا شدیم :)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.