2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

44 بازدید | 8 پست

شوهرم اصلا ب من توجهه نمیکنه.فقط حرف حرف خودشه یعنی من صفرم..با خانوادم ک باشه انقد خودشا ناراحت نشون میده حرف نمیزنه بعد با خانواده خودش ک باشه شاداب و خوش اخلاق..دیگه خسته شدم از دستش مریض ک بشم ک هیچ محل نمیده حالا اگه مامانش مریض بشه تا امریکاهم میبردش

باید مقایسه نکنی جلوش این خیلی بده 

اون مرده بالخره میدونه حامی پناه توعه باید با مهربونی اینو بفهمه 

ترو خدا فقط بحث و مقایسه نکن ک بد میشه ...

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

عزیز اصلا حرص نخور همه شوهرا همینن . با خونواده خودشون شاد و شنگولن برا مادر خواهرشونم بدو بدو میکنن مارو خونواده دوم حساب میکنن. توهم بزن به در بی خیالی فقط به فکر ارامش خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگرانی بهش بگووو ولی با اخلاق خوش و بدون چاپلوسی و کمبود یه طوری که اگه حواسش نیست تلنگر بخوره و بفهمه 

مثلا بهمون بهش که شادی زندگیتون چقدر وابسته رفتار همه و...

باید مقایسه نکنی جلوش این خیلی بده اون مرده بالخره میدونه حامی پناه توعه باید با مهربونی اینو بفهمه ...

بخدا خواهراش شوهراشون تو مچ گرفتن من نمبدونم چ هیزم تری ب این عنتر فروختم

بخدا خواهراش شوهراشون تو مچ گرفتن من نمبدونم چ هیزم تری ب این عنتر فروختم

دقیقا ینی چی متوجه نشدم 

ولی قبل اینکه بگی خدا جواب هرچی مادر شوهر و خواهر شوهر فقنه انگیزه بده 

یه مادر موقه ای میتونه بگه جایگا مادری دارم که تو ازدواج بچش حامی بشع حس خوب بده به زندگی شون اوه کاری جز این کرد دشمنی کرده و بدترین جا جهنم جاشه 

چون این مادرا متاسفانه قدرت دارن نفوذ دارن رو زندگی و ذهن بچه هاشون ....

چجور بیخیال باشم از تو اتیش گرفتم

ببین حق داری من دوسال حرص خوردم میدیدم من مریضم افتادم حتی متوجه نمیشد بعد بدو بدو برا خواهر و مدارش میدویید . یهو به خودم اومدم دیدم چقدر موهام داره سفید میشه فهمیدم خودم باید به فکر خودم باشم از هیچکس تو این دنیا نمیشه توقع داشت هنوزم گاهی حرصم درمیاد ولی کمتر شده میگم اونا خوب وخوشن من چرا جوش بخورم مریض بشم 

ببین حق داری من دوسال حرص خوردم میدیدم من مریضم افتادم حتی متوجه نمیشد بعد بدو بدو برا خواهر و مدارش ...

اره منم موهام سفید شدن بخدا استرسی شدم افسردگی گرفتم.