2777
2789
عنوان

درک میکنید چی میگم

120 بازدید | 10 پست

دیدین آدمایی که با زیبایی شون یا دارایی شون یجوری در میدن که آدم کمبود اعتماد بنفس بگیره چقد بدن؟

درک میکنید حرفمو؟

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله این آدمها رو دیدم

ولی خللی در من ایجاد نمیکنه چون هر کس شخصیت خودش رو داره همونطور که من نمی تونم کوچکترین دخالتی در زندگی اون شخص بمنم اونم نمی تونه به من بگه بالای چشمت ابرو هست. حریم خودم رو دارم و شخصیت خودم رو. اعتماد بنفسم بالاست خداروشکر

اره عزیزم 

طرف میاد میگه ارهه من ده سال پیش فلان چیزو خریدم ان تومن تو الان از من ارزون تر خریدی هر هر هر 

یا مثلا میاد طرف پیشه شما یا جمعی که شما هستید هرچی اکسسوری داره میندازه که اره من پولدارم 

یه نمونشو ما داریم تو فامیل مثلا میاد تو جمع شروع میکنه که اره من چی دارم چی ندارم 

تجربه ثابت کرده فقیر ترین مغزارو همینا دارن و چیپ ترینا هستن

من بیشتر میفهمم عقده ای و تازه به دوران رسیده هستن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بله 

من یه دوست داشتم عز ابتدایی تا دبیرستان با هم بودیم همسایه جفتی هم هستیم دوست پسر هم زیاد داشت مثلا همزمان با چند نفر بود ولی من همیشه میترسم و بهش میگفتم اینکار رو نکن بهم میخندید مسخره میکرد 

اخرم با یه وکیل پولدار ازدواج کرد 

در حالیکه از لحاظ تحصیلات و قیافه از اون سرترم یه دونه هم خواستگار نداشتم 

و الان تیپ انچنانی میزنه و طلاهای شیک و... 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز