2777
2789

سلام

بهترین برند دستگاه چیه؟

تا حالا لیزر نرفتم راسته که باید در حالت های مختلف باشم؟😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کمر میشه لیزر کرد بچه ها؟روی باسن چی ؟ خطش ن ها روی اون ت و پاش 😂😂😂اسمشو نمیدونم چی بگم

آره کمرو میشه 

وای توپ😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال پیش کندلا استفاده کردم، زیربغل و خط ریش و شکم و کمر و باسن و بیکینی، دلتون نخاد ولی حال میکنم   الان دقیقا سه ساله که پاک پاکم، شاید چهار پنج ماه یکبار یک ژیلت میزنم چون تک و توک درمیاد، 

ولی بعد از نتیجه خوب اینا دست و پا و چونه رو رفتم، اصلا راضی نبودم، شایدم انتظار من رفته بود بالا، چون موهای پام کچل شده ولی بقیه جاها نه، 

چه خوب زیاد کرکی نبود ؟

کرکی بودن ولی جواب داد، روی شکمم خط ناف موهای ضخیم توش داشت ولی بقیه کرکی بود، میگفت جواب نمیده، گفتم عیبی نداره بزن بخاطر خط ناف گفتم بزن، جواب داد روی بقیه،