ladysh مدیر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 عنوان پنج کیلو برنج و سه تا مرغ خوبه 🤔🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 23 پست غذا نذری دارم خورشت سیب زمینی مرغ ۵ کیلوبرنج با۳ تا مرغ کافیه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁 1404/06/02 | 13:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 اگر بخوای به صورت جوجه کبابی بندازی هم باز به نظرم یدونه یا دوتا باید بیشتر مرغ بگیری نه یه جور قیمه مرغ اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
neloofaraneh عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 3686 اره کافیه چون سیب زمینی هم پاگوشتی هست زیاد میشه فقط سیب زمینی ها چهار قاچ کن وا رفته نشه گوجه هم چهار قاچ که خورشتت قشنگ بشه ❤️مادَر❤️๑˙❥˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا๑˙❥د
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6027 نه گلم زرشک پلو نیست یه غذا مثل قیمه اس اما بدون لپه خب قیمه به لپشه ها😂😂 لپه رو ازش حذف کنی فقط گوشت و رب میمونهیعنی مرغ رو مثل تکه های گوشت قرمز کوچیک میکنید خورشتش میکنید و در آخر هم سیب زمینی سرخ میکنید براش؟
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53531 ۵ کیلو برنج حدودا برای ۴۰ نفر کافیه.اگر حتی بال مرغ رو هم جز تیکه ها حساب کنی هر مرغ میشه ۱۰ تیکه که کافی نیست.به نظر من بجای چند تا مرغ کلا رون بگیری بهتره حتی ساق تنها هم بهتره از مرغ کامله.
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8258 نه یه جور قیمه مرغ میدونمگفتم اکر میخوای به صورت جوجه کبابی تیکه اش کنی باهاش قیمه مرغ درست کنی ؛ مرغت کمه
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 خب قیمه به لپشه ها😂😂 لپه رو ازش حذف کنی فقط گوشت و رب میمونهیعنی مرغ رو مثل تکه های گوشت قرمز کوچی ... اره غذای معروفی هست برای ما خواستم زرشک پلو درست کنم وسعم نرسید اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6027 اره غذای معروفی هست برای ما خواستم زرشک پلو درست کنم وسعم نرسید عزیزم، اتفاقا من یا مامانم هم گاهی وقتا اینجوری درست میکنیم برای تنوعانشالله نذرت قبول باشه
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66059 هر یه کیلو برنج برای ۵نفره رون مرغ روش بزار راحت توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚