ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 عنوان پنج کیلو برنج و سه تا مرغ خوبه 🤔🤔🤔 539 بازدید | 23 پست غذا نذری دارم خورشت سیب زمینی مرغ ۵ کیلوبرنج با۳ تا مرغ کافیه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁 1404/06/02 | 13:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25577 خورشت سیب زمینی مرغ نمیدونم چجوریهولی ۵کلیو برنج حدود ۴۵تا ۵۰تا طرف یبار مصرف میشه به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 قیمه منظورتع؟ اره قیمه مرغ البته بدون لپه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 خورشت سیب زمینی و مرغ تا حالا ندیدم ما تو شهرمون غذای محبوبمونه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
angelbanoo74 عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4903 برای پنج کیلو برنج سه تامرغ کمه یامرغارو زیاد کن یابرنجو کم
arosss عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 3952 ما تو شهرمون غذای محبوبمونه رون خالی هم عالیه من مامان میشم ☺️💪
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6027 ۵ کیلو برنج تقریبا برای ۲۵ نفر میشهخورشت سیب زمینی مرغ چیه؟ منظورت همون زرشک پلو با مرغه؟ اگه زرشک پلو میخوای بدی که نباید ۳ تا مرغ بگیریباید فقط ران بخری مثلا بگو ۲۵ تا تیکه ران بزارن ببین چند کیلو میشه
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8258 اگر بخوای به صورت جوجه کبابی بندازی هم باز به نظرم یدونه یا دوتا باید بیشتر مرغ بگیری
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4976 ۵ کیلو برنج تقریبا برای ۲۵ نفر میشهخورشت سیب زمینی مرغ چیه؟ منظورت همون زرشک پلو با مرغه؟ اگه زرشک پ ... نه گلم زرشک پلو نیست یه غذا مثل قیمه اس اما بدون لپه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁