2777
2789
عنوان

وای میاین🥲😂🚶🏻‍♀️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 102 پست
😂😂😂اره همه شاغلا تو ایران خارج درس خوندن

اره واقعا من هرکی اطرافم میبینم شاغلن حتی خود منم که ترم آخرم با اینکه درسم تموم نشده چن تا پیشنهاد خوب دارم کارم میکنم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

هنوزم دیر نشده واسم ی سال مونده بخوام میتونم ادامش بدم ولی علاقه ندارم

هرکار میخای کن دلیل نمیشه بی احترامی کنی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا من هرکی اطرافم میبینم شاغلن حتی خود منم که ترم آخرم با اینکه درسم تموم نشده چن تا پیشنهاد ...

رشتتون چیه؟

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

هرکار میخای کن دلیل نمیشه بی احترامی کنی

چون واقعا زورم میاد یکی باهام بحث کنه الانم نمیخام ادامه بدم چون هرکی به ی چی علاقه دارم اینی که تو میای میگی خوب میخوندی رو منم الان میتونم بخونم شده باشه هم با پولم میتونم برم بالا ماشاالله الان همه که عاشق پولن با پولم مدرک میدن ولی خوب علاقه ای نیست به درس

ایشالا هرکیم میخونه موفق باشه والا من بخیل نیستم🤞🏻

Trust no one

چون واقعا زورم میاد یکی باهام بحث کنه الانم نمیخام ادامه بدم چون هرکی به ی چی علاقه دارم اینی که تو ...

بازم نباید بی احترامی کنی🤐😐

بازم نباید بی احترامی کنی🤐😐

ببخشید که از اون دخترای لال نیستم از اون دخترای مظلوم که دهنم بسته باشه ننه بابام که نیست با احترام باشم باهاشون کسی که با ادم بحث میکنه رو همین میشه 

Trust no one

ببخشید که از اون دخترای لال نیستم از اون دخترای مظلوم که دهنم بسته باشه ننه بابام که نیست با احترام ...

ببخشید که حق نداری بع کسی توهین کنی 😐😐😐

بی ادبی و بی تربیتی ربطی به مظلومیت نداره

ببخشید که حق نداری بع کسی توهین کنی 😐😐😐بی ادبی و بی تربیتی ربطی به مظلومیت نداره

به تو توهین نکردم به اونی کردم که بحث کرده خودش دهن داره تو چرا حرف میزنی به تو چی میرسه گناهش گردن خودمه

Trust no one

چون واقعا زورم میاد یکی باهام بحث کنه الانم نمیخام ادامه بدم چون هرکی به ی چی علاقه دارم اینی که تو ...

بی احترامی کردی عزیزم شما چون علاقه نداری دلیل نمیشه بقیه رو اشتباه راهنمایی کنی

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

ببخشید که از اون دخترای لال نیستم از اون دخترای مظلوم که دهنم بسته باشه ننه بابام که نیست با احترام ...

بی ادبی کردن با بحث کردن فرق داره 

من بحث میکنم شما بی ادبی 

این یکی از چیزاییه که اگر دانشگاه برید یاد میگیرید