2777
2789
عنوان

خاله زنک😒

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 27 پست

اولا زیاد پیشش تعریف کسی رو نکن

بعدهم وقتی حرفی میزنه علیه خانوادت جبهه نگیر و دفاع نکن چون بدتر میشه فقط باهاش سر سنگین شو خودش باید بفهمه چته

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
یعنی عاشقققق امضات شدم به خصوص دماغ دراوردن مادر شوهرت.😂😂😂😂😂

جونم😘

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نمیگم. نمیخام شوهرم مث زنا غیبت وکنجکاوی کنه.ول کن قضیه نیست.میخاد تهشو دربیاره

شوهر منه....از همه چیز خودمو خونوادم به خونوادش گفته اما اطلا عات راجع به خودشون نمیده. ....حالم ازش بهم میخوره ی وقتایی صداش میکنم خاله محمد.....عزیزم صبوری کن وجدی بهش بگو چون از این اخلاقها نداشتید وندارید رفتار شما ناراحتم میکنه..به مادرشم ی جوری نامحسوس بفهمون خوشت از فضولی نمیاد بحث رو عوض کن اینجور وقتا

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
سعی کن کمتر سر دربیاره از کار خانوادت که نتونه حرفی هم در بیاره. دیگه واسه تغییر خیلی سخته حتمأ با م ...

باور کن حتی سعی کردم کمتر رفت و آمد کنم با خونوادم.این فکر میکنه هرچی برخلاف میلشه پس غلطه

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
اولا زیاد پیشش تعریف کسی رو نکن بعدهم وقتی حرفی میزنه علیه خانوادت جبهه نگیر و دفاع نکن چون بدتر می ...

انفاقا خیلی جبهه میگیرم.چون رفتاراش رو اعصابمه.بیشتر این رفتارش که واسه خونوادش از دل و جون مایه میذارم اما اون نه

شوهر منه....از همه چیز خودمو خونوادم به خونوادش گفته اما اطلا عات راجع به خودشون نمیده. ....حالم ازش ...

اتفاقا واسه اینکه به مادشوهرم بفهمونه مکالمه های من ربطی بهش نداره یه بار برادرشوهر کوچیکم پرسید کی بود.گفتم به تو ربطی نداره.قرار بودتو بدونی بهت زنگ میزدن.

اما عقط چند وقت تاریخ انقضا واشت😩

هروقت هرچی پرسیدن بگو اطلاع ندارم به شوهرت و به بقیه بعدم مدام جلو خانواده شوهرت بگو ما کلا تو زندگی کسی دخالت نمیکنیم. یبارم حرفو وسط بکش و بگو ما یه همسایه داریم همش میخواد بدونه تو خونه ما چه خبره من میگم مامان چرا جوابشو نمیدی مامانم میگه همون درد فضولی بسشه

انفاقا خیلی جبهه میگیرم.چون رفتاراش رو اعصابمه.بیشتر این رفتارش که واسه خونوادش از دل و جون مایه میذ ...

بترسونش از دست روزگار که خودش مورد قضاوت دیگران قرار نگیره. شما از دل و جون مایه نذار بی لیاقتند و سطحی نگر .اینجور ادما منتظرند تو زندگی دیگران کمبود پیش بیاد سریع واسش حرف در بیارند داریم تو فامیل 

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین

نمونه رفتارشون اینه

مبلمان خریدن.بعد پدرشوهرم میگه عموتون که اومد یه صلوات بفرستین😒

یعنی عموتون حسوده چشممون میکنه.

مثل زن میشینه غیبت میکنه و با صدتادروغ اضافه تر

بترسونش از دست روزگار که خودش مورد قضاوت دیگران قرار نگیره. شما از دل و جون مایه نذار بی لیاقتند و س ...

دقیقا

اتفاقا واسه اینکه به مادشوهرم بفهمونه مکالمه های من ربطی بهش نداره یه بار برادرشوهر کوچیکم پرسید کی ...

مهم صبوری ومداومت خودت تو اینکاره از من بشنو بهترین کار بحث رو عوض کردنه.. 

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس