2777
2789
عنوان

خاله زنک😒

486 بازدید | 27 پست

شوهر من گاهی رفتارای خاله زنکی دارا که کفرمو درمیاره و این برگرفته از عادت خونواده شه.نمیدونم چکار کنم

مثلا خونواده شوهرم خیلی اهل بحث کردن راجع به درآمد و زندگی شخصی دیگرانن😒اینکه چی خریدن.درآمدشون از کجاست.چرا طرف بیکاره.چزا طرف فلان کارو نمیکنه و.....در حال که خودشون منبع عیب و ایرادن

ایراد خاله زنگی شوهر منم پیگیری جریانات بقیه است 😒مخصوصا برای خونواده من.دغدغه اش شده رفتار برادر مجردوبیکارم

مثلاکافیه کسی دستش تنگ باشه و  یه چیز گرون بخرن..خونوادش میشینن دور هم و موشکافی میکنن که از کجا و چطوری.

یه نمونه از رفتارای کفرآورشون توی امضامه😤

چکار کنم شوهرم اینطور نباشه.البته اوایل خیلی بیشتر بود.تازگیا خیلی گیر اعضا خونواده  منه.دخالت میکنه سوال میکنه غر میزنه.اه😡

لطفا در کمال احترام راهنمایی کنید 😊

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاري نميشه كرد تو خونشونه فقط سعي كن همه چيزو نگي پيششون

اصلا نمیگم. نمیخام شوهرم مث زنا غیبت وکنجکاوی کنه.ول کن قضیه نیست.میخاد تهشو دربیاره

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
والا نمیدونم چی بگم یه بار گفتن بگو زندگی هرکس به خودشو مربوط میشه سرتون تو زندگی خودتون باشه

اینا دقیقا سرشون تو زندگی همه هست غیر خودشون.

یعنی عاشقققق امضات شدم به خصوص دماغ دراوردن مادر شوهرت.😂😂😂😂😂

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

سلام، عجب امضا جالبی داری، 

بنظرم با همسرت صحبت کن، بهش بگو اما خیلی آروم ،مثلا بهش بگو منو تو تکمیل کننده هم باید باشیم اگه هر کدوم ایرادی داریم بگیم به هم،  بهش بگو نظرت در مورد فلان رفتار جیه؟هر ایرادی داره بهش بگو بنظرت که خودش متوجه ایرادی که داره بشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
اگه جنبه داره به خودش بگو اما تاكيد كن خانوادش متوجه نشن

به شوهرم گفتم قبلا که رفتارت خاله زنکیه.متاسفانخ تاثیری نداشت😁

یابگو مگه کمبود دارید که انقد پی زندگی دیگران هستید حرف خودتونو بزنید

اوه اوه.😰😰

سعی کن کمتر سر دربیاره از کار خانوادت که نتونه حرفی هم در بیاره. دیگه واسه تغییر خیلی سخته حتمأ با ملایمت تو خوشی بهش بگو دیگران رو قضاوت نکن مورد قضاوت قرار میگیریم. امضات هم خیلی خشن بود بخدا اکثر مادرشوهرا اینجوریند فقط تو نیستی. پس خودت رو درگیرش نکن

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین