ببخشید عزیزم از دیوار بخرم همون فاکتور قبلی طلا ک به اسم اون شخص کافیه یا باید فاکتور جدید به اسم خو ...
والا فدات دقیق نمیدونم ولی ما خودمون تا حالا واسه سرمایه گذاری دو بار طلای دست دوم از طلافروشی خریدیم همونجا خودش فاکتور مینوشت میداد بهمون البته 5 درصد حساب کرد گفته بقیه 7 درصد میبرن راستم میگفت چندجا پرسیدیم همین بود الان برای خرید سوم این ب ذهنمون اومد ک طلای تمیز فاکتوردار از دیوار بخریم همونطور ک بت گفتم باید یکیو پیدا کنی مبلغ کمی اضافه کنه. در مورد فاکتور هم از طلافروشی بپرس راهنماییت میکنه ولی فکرنکنم طلا فروشی فاکتور جدید برات بنویسه بدون اینکه خودش اول بخره بعد ب شما بفروشه
ضمنا طلای نو ریسک خیلی کمتری نسبت به طلای دست دوم داره از این لحاظ که میشه با ارسال کد و مشخصات طلا ...
طلای نو اجرتش خیلی زیاده
بدرد پس انداز نمیخوره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)