2777
2789
عنوان

کدوم بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 34 پست
از کجا دسته دوم خریدین؟پس به نظرتون دسته دوم بهتره؟ طلاهایی ک میخریدین تمیز بودن؟یا خط خطی بودن

بعضی از طلافروشی‌ها طلای دست دوم میفروشن

معمولا خودشون تو محلول مخصوص، تمیزشون میکنن

تا جلوه خوبی داشته باشه. برای من که خیلیاشون اصلا

قابل تشخیص نبود که دست دومه

بابای دوستم که طلافروشه میگفت ما خودمون خیلی وقتا

میبینیم طلایی نو و تمیز مونده، مرتبش میکنیم میزاریم

تو ویترین😅 طبق تجربه از طلای دست دوم راضی بودم

با اجرت کمتر خریدم و با کارمزد کمتر فروختم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

طلای دست دوم بنظرم بهترهتخصصی توی این زمینه ندارم اما دیدم ی طلا فروش میگفت سکه برای سرمایه گذاری من ...

اول اینکه فروش طلای دست دوم از جانب طلا فروش به مشتری مدت زیادیه که منع شده حالا اینکه بعضی ها زیرآبی میرن رو کاری ندارم 

دوم اینکه طلای دست دوم ریسک زیادی داره هم از لحاظ اصالت و هم از این لحاظ که عموما براش فاکتور صادر نمیشه و ممکنه بر حسب جرم های احتمالیش وزنش هم بالاپایین زیادی بشه 

سوم اینکه من کلا حس شخصیم اینه دوست ندارم هیچ طلای دست دومی داشته باشم ترجیح اینه طلای نو با کیفیت اگر شد با اجرت مناسب و فاکتور رسمی بخرم و اگر خواستم استفاده کنم همزمان در بلند مدت هم سود کنم 

چهارم اینکه حتی اگر طلای زینتی نو هم نخرم سکه نسبت به طلای دست دوم به شرطی که از جای معتبر و استعلام گرفته شده بخرم رو ترجیح میدم 

در کل نظر شخصیه شما میتونی طبق دیدگاه خودت پیش بری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از طلافروشی‌ها طلای دست دوم میفروشنمعمولا خودشون تو محلول مخصوص، تمیزشون میکننتا جلوه خوبی داشت ...

آره دیدم بعنوان طلا ویترینی میفروشن..اگر تمیز پیدا کنم میخرم.به نظرتون از دیوار تمیز پیدا کنم ریسکه؟

اول اینکه فروش طلای دست دوم از جانب طلا فروش به مشتری مدت زیادیه که منع شده حالا اینکه بعضی ها زیرآب ...

تو شهر ما که طلافروشیا رو در و شیشه هاشون کاغذ زدن

خرید و فروش طلای دست دوم! فک نکنم اونقد ممنوع باشه

که بخوان خیلی مخفیانه چنین کاری بکنن

همونطور که ممکنه اصالت طلا مشکل داشته باشه

سکه های ناخالص و تقلبی هم زیادن

من هرچی دست دوم خریدم خودشون برام فاکتور نوشتن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آره دیدم بعنوان طلا ویترینی میفروشن..اگر تمیز پیدا کنم میخرم.به نظرتون از دیوار تمیز پیدا کنم ریسکه؟

حتما از طلافروشی با فاکتور معتبر خودشون بخرین

تو دیوار اگه طرف فاکتورش درست نباشه

اگه طلاش ایرادی داشته باشه و کلکی زده باشه

دیگه دستتون به جایی بند نیست اصلا جای رسیدگی نداره

تو شهر ما که طلافروشیا رو در و شیشه هاشون کاغذ زدنخرید و فروش طلای دست دوم! فک نکنم اونقد ممنوع باشه ...

خرید از جانب طلا فروش مانعی نداره فروش ممنوع شده . 

بله گفتم خیلی جاها زیر آبی میرن و انجام میشه مثل خیلی قوانین دیگه که گاها درست و کامل اجرا نمیشه و البته آمار طلای تقلبی هم که به مردم فروخته شده هم کم نیست حتی گاها اعلام کردند خود طلا فروش هم سرش کلاه رفته . در کل خرید طلای نو از جای معتبر و با فاکتور معتبر در الویته

ببین الان طلافروشی ها ۷ درصد میبرن رو دست دوم تو از طلافروشی بگرد تو دیوار یکیو پیدا کن ک قیمت فاکتور بده یا مبلغ کمی مثلا ۵۰ تومن یا نهایت صد تومن بالاتر از تابلو بخواد بعدم معامله رو توی طلافروشی انجام بدید. ضمنا الان طلا رفته بالا ما هم خواستیم بخریم منتظریم دولار برسه ۹۰ -۸۹ اونموقع طلام میاد یکی پایین میخریم

تو شهر ما که طلافروشیا رو در و شیشه هاشون کاغذ زدنخرید و فروش طلای دست دوم! فک نکنم اونقد ممنوع باشه ...

ضمنا طلای نو ریسک خیلی کمتری نسبت به طلای دست دوم داره از این لحاظ که میشه با ارسال کد و مشخصات طلا به شماره مربوطه از اصالتش مطمئن شد و در صورت وجود مشکل و تقلبی بودن خیلی راحت از اتحادیه قابل پیگیریه 

و اما سکه من  تجربه خرید سکه نداشتم تاحالا ولی اطلاع دارم که علاوه بر یکسری شاخصه ها که باید داشته باشه باید در سامانه ثبت بشه و اصالتش هم قابل استعلامه و در صورت وجود مشکل و تقلبی بودن مثل طلای زینتی از اتحادیه قابل پیگیریه .

بیشتر آمار تقلبی بودن هم در خصوص سکه بانکی و پارسیان هست که اونم از تجربه داراش شنیدم فاکتور نمیدن و ریسکش بالاست اما به خاطر قیمتش طرفدار داره

ببین الان طلافروشی ها ۷ درصد میبرن رو دست دوم تو از طلافروشی بگرد تو دیوار یکیو پیدا کن ک قیمت فاکتو ...

ببخشید عزیزم از دیوار بخرم همون فاکتور قبلی طلا ک به اسم اون شخص کافیه یا باید فاکتور جدید به اسم خودم بگیرم؟