2777
2789
عنوان

بچه ها من نامزدم میخواد طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست

یعنی نامزدت تو این یک سال هیچ علاقه ای به تو نداشته که انقدر راحت نزدیک عروسی میخواد طلاقت بده ؟؟ اگه تصمیمش جدیه تو هم مهریتو بزار اجرا توقیف اموال کن نفقه اتم بگیر 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دیدی مامانش نمیخوادت اصلا نباید زنش میشدی. خودشم ظاهرا بی عرضه اس وگرنه الانم تو روی مامانش وای ...

همچین ادمایی تا ته زندگیشون بچه ننه ان

دوست من

شوهرش توی سن ۳۸ سالگی!!!

سنی ک بچه باید ببره بذاره مدرسه

سر اینکه مادرش مخالفت کرد

تصمیم به طلاق گرفت و از دوستم جدا شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ترکم اصالتن ولی مادرش بهش گفته من به اسرار تو اومدم طلاقش ندی اقت میکنن معلومه که از اول نمیخواسه ...

وای چه مادر شوهر مسخره ای همسرت چرا قبول کرده؟

من خودم فارسم همسرم ترک خیلی هم خوبه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

همچین ادمایی تا ته زندگیشون بچه ننه اندوست منشوهرش توی سن ۳۸ سالگی!!!سنی ک بچه باید ببره بذاره مدرسه ...

خاک ایران بچه ننه خیزه کلا. ۹۰ درصد مردای ایرانی با دوزهای مختلف بچه ننه ان

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی دیدی مامانش نمیخوادت اصلا نباید زنش میشدی. خودشم ظاهرا بی عرضه اس وگرنه الانم تو روی مامانش وای ...

اون موقع نگفتن به من ما یک سال کامل باهم دوست بودیم اون موقع هیچ مشکلی نبود تا این که امشب اینجوری شده 

خاک ایران بچه ننه خیزه کلا. ۹۰ درصد مردای ایرانی با دوزهای مختلف بچه ننه ان

افرین دقیقا

یه بار توی مترو بین چند تا خانم نشسته بودم

یه خانم مسنی جلو روم بود

صحبت مرد ایرانی و زندگی و... شد

برگشت گفت

واقعا عجیبه

پای درد و دل هر زن ایرانیی بشینی داره از بچه ننه بودن شوهره میگ

شوهره یا ننشو نمیتونه ول کنه یا خواهراش رو

میگفت با هر زنی صحبت میکنم از همینا میناله

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وای چه مادر شوهر مسخره ای همسرت چرا قبول کرده؟من خودم فارسم همسرم ترک خیلی هم خوبه

هنوز قبول نکرده اون طفلک نه میتونه از من جدا بشه نه میتونه مامانشو رها کنه که بیماری قلبی ام گرفته ضاحرن 

افرین دقیقایه بار توی مترو بین چند تا خانم نشسته بودمیه خانم مسنی جلو روم بودصحبت مرد ایرانی و زندگی ...

آره واقعا... از نسل قبلی که گذشت امیدوارم ماها بتونیم پسرای خوبی تربیت کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون موقع نگفتن به من ما یک سال کامل باهم دوست بودیم اون موقع هیچ مشکلی نبود تا این که امشب اینجوری ش ...

دیگه این ته نامردیه که بخواد تو رو به خاطر ننش ول کنه مگه زندگی تو بازیچه ننه اونه؟ بزرگترا بشینن صحبت کنن ببینن مرگ ننش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی نامزدت تو این یک سال هیچ علاقه ای به تو نداشته که انقدر راحت نزدیک عروسی میخواد طلاقت بده ؟؟ اگ ...

نامزدم نه میتونه از من جدا بشه نه میتونه مادرشو رها کنه علاقه به من دااره اون طفلک  مقصر نیس ولی بین منو مامانش گیره میگ اونو رها کنم اقم میکنه ترو ول کنم میمیرم  یا مامانم باید رضایت بده یا کلان دیگ دستتو میگیرم از این شهر میرم 

دیگه این ته نامردیه که بخواد تو رو به خاطر ننش ول کنه مگه زندگی تو بازیچه ننه اونه؟ بزرگترا بشینن صح ...

درسته نامزدم میگ نه میتونم مامانمو رهاش کنم به حال خودش نه میتونم ترو ول کنم بدونه تو این دنیا بدردم نمیخوره تو تمام دلخوشی منی 

هنوز قبول نکرده اون طفلک نه میتونه از من جدا بشه نه میتونه مامانشو رها کنه که بیماری قلبی ام گرفته ض ...

مشاوره رفتن رو پیشنهاد کن

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️