2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دست پیسو گرفتی پس نیفتی تمام تاپیک که زدی چرا نیست تو تاپیک هات گفتن مردی

من مرد نیستم ولی تو یه نامردِ مریض کثیف هستی هرچه هم درخواست دوستی بدی فحش میخوری . اگر دوست داری درخواست بده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من حرف اون یکی کاربر رو باور می‌کنم. چون تاپیکای استارتر همه یا مسخره‌بازیه یا دنبال یکی می‌گرده درددل کنه. ولی اون یکی خانومه هم خیلی کم تاپیک زده هم دغدغه‌های زنانه بوده تاپیکاش.

چه دراماهایی درست می‌کنید شما.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من متاهلم و نمیتونم به همسرم خیانت بکنم متوجه بشو خواهشا

ور زیادی نزن آخرین پیامت هست همینجا کپی میکنم‌. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

الان یه قانونی اونده بصورت مجازی ثبت میشه خیلی راحت برای طرف غیابی حکم میره

هرکی بهتون فحش یا توهین کرد شکایت کنید

از طریق آی پی یا شماره تلفن میفهمن:)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من مرد نیستم ولی تو یه نامردِ مریض کثیف هستی هرچه هم درخواست دوستی بدی فحش میخوری . اگر دوست داری در ...

دوستان ایشون خانوم هستن و همسایه ما هستن باور نکنید حرف استاتر رو ما خانوادگی رفت و امد داریم 

شما اول یه کاغذ نویس نی نی سایت با تاریخ امروز و بزار روی انگشتات ببینیم زنی یا مرد و اونی که تگش کردی هم همینطور 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو