2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم گه خوریت رو شروع کردی مرتیکه روانی . تاپیک اون روزت که تعطیل شد به خاطر گه خوریات بازم ولکن نیستی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از کجا متوجه شدید؟

دقیقا برعکس میگه خودش یه مرد روانی هست . اگر خواستین درخواست دوستش که الان برام فرستاده ولی سگ محلش کردمو براتون ارسال میکنم . البته خیلی وقته فهمیدم یه نامرد کثیف عوضی هست سگ محلش کردم ولی بازم مثل توله سگ گرسنه وق وق میکنه که بیا باهام دوست بشو . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

با این گه خوریات راه به جایی نمیبری و من به سگ محل کردنت ادامه میدم هرچه هم پیام دوستی بدی جواب در خور شان خودت و خانوادت بهت میدم و لغو میزنم که نتونی جواب بدی این درخواست  دوستی الانت هم نتیجه ای جز یادآوری َشغل خانوادگیت نداره . بازم بهت یادآوری میکنم که از چه خانواده ای هستی . 

نمی دونم والا توی این سایت خیلی اتفاقات عجیب میوفته

اگر من مرد هستم چرا همین الان بهم درخواست دوستی داده البته این هزارمین درخواستش هست که رد میکنم . ولی مثل سگ گرسنه دنبالم ول کن نیست . 

من قاضی نیستم و هیچ کسی رو قضاوت نمی کنم قضاوت دست خداست

من هم برای قضاوت شما کامنت نکردم برای بی آبرو کردن خوش این کامنت رو گذاشتم تا همه بخونن . 

چی شد خفه شدی دیگه جواب ندادی دوست دارم جواب بدی با جوابهای خودت بی آبروت کنم . البته تو آبرو نداری که از بی آبرو شدن واهمه‌ای داشته باشی . منتظر جواب هستم . دیگه هم امیدی به دوستی با من نداشته باش هر حرفی داری همینجا بگو تا بشورمت بذارمت کنار ، آشغال عوضی .