2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم گه خوریت رو شروع کردی مرتیکه روانی . تاپیک اون روزت که تعطیل شد به خاطر گه خوریات بازم ولکن نیستی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از کجا متوجه شدید؟

دقیقا برعکس میگه خودش یه مرد روانی هست . اگر خواستین درخواست دوستش که الان برام فرستاده ولی سگ محلش کردمو براتون ارسال میکنم . البته خیلی وقته فهمیدم یه نامرد کثیف عوضی هست سگ محلش کردم ولی بازم مثل توله سگ گرسنه وق وق میکنه که بیا باهام دوست بشو . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

با این گه خوریات راه به جایی نمیبری و من به سگ محل کردنت ادامه میدم هرچه هم پیام دوستی بدی جواب در خور شان خودت و خانوادت بهت میدم و لغو میزنم که نتونی جواب بدی این درخواست  دوستی الانت هم نتیجه ای جز یادآوری َشغل خانوادگیت نداره . بازم بهت یادآوری میکنم که از چه خانواده ای هستی . 

نمی دونم والا توی این سایت خیلی اتفاقات عجیب میوفته

اگر من مرد هستم چرا همین الان بهم درخواست دوستی داده البته این هزارمین درخواستش هست که رد میکنم . ولی مثل سگ گرسنه دنبالم ول کن نیست . 

من قاضی نیستم و هیچ کسی رو قضاوت نمی کنم قضاوت دست خداست

من هم برای قضاوت شما کامنت نکردم برای بی آبرو کردن خوش این کامنت رو گذاشتم تا همه بخونن . 

چی شد خفه شدی دیگه جواب ندادی دوست دارم جواب بدی با جوابهای خودت بی آبروت کنم . البته تو آبرو نداری که از بی آبرو شدن واهمه‌ای داشته باشی . منتظر جواب هستم . دیگه هم امیدی به دوستی با من نداشته باش هر حرفی داری همینجا بگو تا بشورمت بذارمت کنار ، آشغال عوضی .