2777
2789
عنوان

کیا باشگاه بدنسازی میرن

141 بازدید | 25 پست

من تازه ورزشو شروع کردم و فقط ۳ جلسه رفتم 

یکی از همکلاسیام گفت ببین اگه قرار نیست همیشگی بری کلا نرو چون حتی اگه یه ماه بری و بعد ولش کنی هیکلت بهم میریزه و خیلی چاق و بی ریخت میشی

منم می‌دونم که احتمالا نتونم بعد یه ماه دیگه برم

بنظرتون چقدر این حرف درسته؟ بدنسازی برم یا کلا یه ورزش دیگه؟ مثلا چه ورزشی پیشنهاد میدین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

#چرت_محض

مزخرفاتو دوستت از کدوم ریسرچی اورده منی که سالهاس ورزش میکنم نمیدونم؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی ریخت نمیشی اگه کلا همین یه ماهو میخوای بری برو واسه سرگرمی واسه یه ماه خوبه 

ولی مثلا کسی که میره باشگاه و عضله میسازه اگه بعدش نره عضلاتی که ساخته از بین می‌رن همین 

دیگه چاق و بی ریخت شدن چرته 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
#چرت_محضمزخرفاتو دوستت از کدوم ریسرچی اورده منی که سالهاس ورزش میکنم نمیدونم؟

می‌گفت یکی از اشناهامون یه ماه رفته بدنسازی و ول کرد الان افتضاح شده

خب من خودم میدونم که به احتمال خیلی زیاد نتونم حرفه ای بدنسازی کار کنم فقط چون خیلی کم تحرکم میخوام فعالیت داشته باشم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اینو که راسته، حتی کسی که برای عضله سازی و وزن گرفتن میره اگه بعد یه مدت نره لاغرتر میشه، برای لاغری ...

برمیگرده به حالت اولیه 

هیکلش از اول داغون تر نمیشه نه؟

ببین اگر تپل هستی میخوای اب کنی راست میگه نری دوبارع برمیگرده، و اگرم لاغری برای حجم دهی میری، بازم برمیگرده

پس اگه واقعا قصد ادامه داری برو

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

منظورش اینه فرم قشنگش خراب میشه،۲باره شروع کنی،خوش فرم میشه

خب تو یه ماه هیچ کسی فرم نمیگیره که بخواد خراب شه

ببین اگر تپل هستی میخوای اب کنی راست میگه نری دوبارع برمیگرده، و اگرم لاغری برای حجم دهی میری، بازم ...

نه تپل نیستم هیکلم خیلی عادیه 

فقط نمیخوام وقتی ول میکنم داغون شم😑💔

اگه نتونستی بری باشگاه از یوتیوب فیلم ببین تو‌خونه انجام بده..دوستتم چرت میگه من تغییری نکردم بعد با ...

مگه بدنسازی رو میشه تو خونه بدون وسایل انجام داد؟