2777
2789
عنوان

کیا باشگاه بدنسازی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
داغون که نمیشی، نگران نباش، برمیگردی حالت قبل ورزشت

خب اگه بخواین یه ورزشی به جز بدنسازی پیشنهاد بدین بنظرتون چی خوبه؟ من می‌خوام فقط بدنم از این حالت افتضاح دربیاد. باورت میشه وقتی می‌خوام از پل هوایی بالا برم به نفس نفس زدن میفتم؟ یه ورزشی که بشه تو خونم انجامش داد. 

وگرنه کی باشه که دوست نداشته باشه بدنساز حرفه ای باشه🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#چرت_محضمزخرفاتو دوستت از کدوم ریسرچی اورده منی که سالهاس ورزش میکنم نمیدونم؟

خب اگه بخواین یه ورزشی به جز بدنسازی پیشنهاد بدین بنظرتون چی خوبه؟ من می‌خوام فقط بدنم از این حالت افتضاح دربیاد. باورت میشه وقتی می‌خوام از پل هوایی بالا برم به نفس نفس زدن میفتم؟ یه ورزشی که بشه تو خونم انجامش داد. 

وگرنه کی باشه که دوست نداشته باشه بدنساز حرفه ای باشه🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
می‌گفت یکی از اشناهامون یه ماه رفته بدنسازی و ول کرد الان افتضاح شدهخب من خودم میدونم که به احتمال خ ...

ابدا و هرگز همچین فرضیه ای نیس!

وقتی ول میکنی فرم بدنت یکم تغییر میکنه مثل اولش میشی و به محض برگشت به ورزش به خاطر حافظه ی عضلانی مجدد فرم قشنگت برمیگرده

و این درمورد ورزشکارای حرفه ایه نه شما که یک ماه میری

تو یک ماه اول تازه عضلات به وزنه میخوان عادت کنن و دم بگیرن یه ماه اولش بدن درده

خلاصه که انقد حرفش خنده دار بود برام حرف خاصی ندارم😐😂🤷🏻‍♀️

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خب اگه بخواین یه ورزشی به جز بدنسازی پیشنهاد بدین بنظرتون چی خوبه؟ من می‌خوام فقط بدنم از این حالت ا ...

تو خونه با وزن بدن و کش مینی لوپ و کش پیلاتس میتونی

مشابه تمرینات بدنسازی با دستگاهو بری

تمام فیلم و ویدیوهاش تو اینترنت و تلگرام واپلیکشین ها هس

یه کش لوپ ۵۰ تومنه بخر تمرین کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ابدا و هرگز همچین فرضیه ای نیس!وقتی ول میکنی فرم بدنت یکم تغییر میکنه مثل اولش میشی و به محض برگشت ب ...

شما الان چند ساله بدنسازی میرین؟

شما الان چند ساله بدنسازی میرین؟

۸ ساله

۸ ساله

مربی نیستین احیانا؟

بنظرتون از چه سنی مشکلی نداره بدنسازی برای دخترا؟

مربی نیستین احیانا؟بنظرتون از چه سنی مشکلی نداره بدنسازی برای دخترا؟

نه گلم مربی نیستم 

بدنسازی انقد واسه خانوما خوبه که من اگه عقل الانمو داشتم از ۱۶ سالگی شروع میکردم شایدم ۱۵ 

گاهی واقعا حسرتشو میخورم چرا زودتر سمتش نرفتم هرچند اونموقع ها هم پراکنده یه ماه میرفتم ۳ ماه نمیرفتم

نه گلم مربی نیستم بدنسازی انقد واسه خانوما خوبه که من اگه عقل الانمو داشتم از ۱۶ سالگی شروع میکردم ش ...

مثلا چه خوبیایی؟😅

بانوجان تو پریودیم مربیم میگه باید ورزش کنی

بعد من ۳ جلسه رفتم فوق العاده بدن درد داشتم این بنظرتون بخاطر این که حرکاتو بد میزنم؟ راستش مربی خیلی ایرادتمو نمیگیره اصلا نمیدونم درست میزنم یا اشتباه پیج با چنلی میشناسین توضیح بده؟

برای گرم کردنم فقط تردمیل و دوچرخه و چند تا هوازی میرم

مثلا چه خوبیایی؟😅بانوجان تو پریودیم مربیم میگه باید ورزش کنیبعد من ۳ جلسه رفتم فوق العاده بدن درد د ...

عضلاتت وقتی قوی بشه زانو درد و کمر درد نمیگیری

سیستم ایمنیت قوی تر میشه استرس ازت دور میشه و کلی چیز دیگه

بدن درد طبیعیه اما مفصل درد نه

Dilaafitharekat

Harakate_badansazi

تو تل سرچ کن اینارو

برای گرم کردنم باید گرم کردن پویا داشته باشی

ویدیوهاشو سرچ کن میاد