2777
2789
عنوان

کمرم درد میکنه😭😭

311 بازدید | 30 پست

تاپیکای قبل ببین علائماش گفتم بنظرت دیسک ؟😭

چند روز دارم عذاب میکشم لطفا یه نگاه بنداز شاید راه حلی داشتی شرایط دکتر رفتن ندارم 😭

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منم درد دارم مال من ساکروم هست 

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجوریه دردت یکم بگو و برای درمان چیکار کردی

شوهرم با لگد زد ضربه خورد افتادم رو موکت 

دقیقا نزدیک باسنم درد داره گاهی میزنه به باسنم دقیقا وسط کمرم بالای چاک باسن اونجا درد داره موقع نشستن و برخواست درد دارم نمیتونم زیاد سرپا بشم تیرمیکشه 

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

هزار جور دکتر رفتم فایده نداشت با ورزش بهتر میشه یکم 

تو اینترنت سرچ کنی ساکروم برات میاره علائم رو 

منم درد دارم مال من ساکروم هست

برمن سمت چپ کنار ستون فقرات دست میزنم فشار میدم درد میکنه تا باسنم تیر میکشه فقط همون سمت چپ

موقع راه رفتن یا استراحت درد ندارم

درش اینطوریه ک ناگهانی بلند بشم یا به چپ برگردم 😭

به شوخی کمرم ضربه خورو الان ۵ روز دارم عذاب میکشم فقط چسب کمر زدم شرایط دکتر رفتن ندارم😔

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

برمن سمت چپ کنار ستون فقرات دست میزنم فشار میدم درد میکنه تا باسنم تیر میکشه فقط همون سمت چپموقع راه ...

مال من اول عین مال تو بود 

برمن سمت چپ کنار ستون فقرات دست میزنم فشار میدم درد میکنه تا باسنم تیر میکشه فقط همون سمت چپموقع راه ...

ببین آدامس محلی رو با گرما ذوب کن بریز رو پارچه ببند کمرت یکم فرق میکنه فقط باید داغ ببندی 

فکر میکنم مال توهم از ساکرومت باشه دررفته 

تو نت هم سرچ کن اگه علائم از ساکروم بود ورزش کن خوب میشی برای ساکروم دکتر فایده نمیکنه

چه ورزشی انجام‌میدی

ورزش های کششی بیشتر از نت سرچ میکنم 

ده بیست تا دکتر رفتم 

راستی فیزیوتراپی هم برای من مفید بود آزاد رفتم 

فکر کنم سیاتیکت باشه استراحت کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹