2777
2789
عنوان

امروز خیلی حالم خوبه 🖼️🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9160 بازدید | 104 پست
سلام الهام جان خوبی. خریدات مبارکه. میگم متوجه نشدم اون دوتا چی هستن؟ یکی کرم اون یکی چیه ؟رژ گونه ...

سلام عزیزم ممنونم💕

اون کانسیلر هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکردم برای همیشه از سایت رفتین

واقعا هم دوست داشتم برم 

اما نتونستم عادت دارم به اینجا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی گلم خاله همسرم ۶۰۰ میده یعنی فیک و اصل داره یا بزرگ و کوچیک آخه مثل همین بود

اره فیک هم داره اما این سایت فیک نمیاره 

سلام عزیزمسایت ماکیاژ گالری که گفتین از اصل بودن محصولاتش اطمینان دارین؟

اره عزیزم 

اما عسل بانو و زیشاپ و هومهر رو بیشتر مطمئنم اما چون چیزایی که میخواستم نداشتن برا اولین بار از این سایت سفارش دادم که راضی هم بودم اصل بودن

سلام خوبین اون تاپیک خوابی که دیدین قفل بود . اگر خوابی دیدین که تعبیرخوب خواستین سایت یوتاب خانم فریباهراتی تعبیرمیکنن . من چند دفعه دادم تعبیرکردن آشنامم نیست فقط چون کارش خوب بود گفتم معرفی کنم بهتون

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

مرسی گلم خاله همسرم ۶۰۰ میده یعنی فیک و اصل داره یا بزرگ و کوچیک آخه مثل همین بود

آره فیک و اصل داره

واسه اسی فیکه

اصلش زیر ۶۰۰ تومن نیست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ععع منم میخام برم گابرینی بخرم خوبه؟؟؟توروخدااا بگووو رنگ پوسته ؟ نمیخام سفید گچی باسع

نه کرم پودر ایرانی اصلا نزن

اگه ایرانی خواستی بگیری فقط  بی بیوتی بگیر 

دیگه فکر کن کرم پودر ۱۵۰ تومنی چه بلایی سر پوستت میاره

لک و جوش و...

چون جز ارزونترین کرم پودرهاست اکثرا میرن سمتش

ولی پوست رو داغون میکنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی