2777
2789
عنوان

امروز خیلی حالم خوبه 🖼️🖼️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 9159 بازدید | 104 پست
شما یه کانال روزمرگی تو ایتا بزار تا منم عضوت بشم و هممونانقد بهت انرژی میده از همه چی عکس بزارانقد ...

عزیزم ❤️💕🥰

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حال خوبت دائمی،تو حال خوبت من و هم یاد کن نصیب منم بشه🫠

ممنونم عزیزم 

آمیدوارم به بهترین ها برسی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین اون تاپیک خوابی که دیدین قفل بود . اگر خوابی دیدین که تعبیرخوب خواستین سایت یوتاب خانم فر ...

ممنون عزیزم گفتی 

انشاءالله همیشه حال دلت و جسمت خوب باشهدعا کن حال هممون خوب بشه

قربونت عزیزم ❤️

عالیه من خیلی راضی ام پوشانندگیش حرف نداره من استی لادرم داشتم فرقی با اون نداره اگر پوستت گندمی ۱۰۲ ...

سلام عزیزم قیمتش چنده گابرینی..اصلش باید قوطی ش چ جور باشه ؟بعد من سفیدم ولی بخاطر بارداری لکه افتاده تیره شدم شماره چند بگیرم ؟؟ لکه جوش نمیاره بعدش ؟؟ من برای عروسی فقط می‌خوام بعدش همیشه ضدآفتاب میزنم 

سلام عزیزم. من تو تاپیک عکس قبل و بعد تزریقت دیر رسیدم .خیلی دوست دارم ببینمت میشه ؟قردا خودمم وقت ت ...

اومدی بگو‌میزارم عزیزم

سلام عزیزم قیمتش چنده گابرینی..اصلش باید قوطی ش چ جور باشه ؟بعد من سفیدم ولی بخاطر بارداری لکه افتاد ...

سلام عزیزم من ۳۰۰ خریدم 

قوطیش همون جوری هست که عکسشو فرستادم 

سفیدی شماره ۱۰۱ مناسبت هست 

من که خیلی راضی ام لک و جوش هم نه اصلا برا من نداشت 

کامل همه چی میپوشونه؟بعد برای رنگ سفید چ رنگی رژگونه بخرم ؟

اره عزیزم فقط برجستگی جوش رو هیچ کرمی کاور کامل نمیکنه

روش کانسیلر هم‌بزنی با پنکک پوشانندگیش بیشتر میشه

همین رژگونه شیگلم رنگ لاو کیک خیلی قشنگه برا پوست سفید هم عالیه