2777
2789
عنوان

غصه دندونا بچم😔

198 بازدید | 16 پست

نمیدونم جرا اینقد زود خراب شد تو خواب زیاد بهش شیرخشک میدادم قطره آهنم اولا یکی دو تا دادم 4 تا از جلو بالا رو تو دو و نیم سالگی کشیدیم پوسیده بوده بود😭

الانم بقیش سیاهه آبان 4 ساله میشه 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه داداشم بهش قطره اهن ندادیم ولی چون شبا خیلی شیر میخورد خراب شدن ۶ سالگی دندون دراورد

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

عیب نداره مال پسر منم سیاه و داغون بود الان ده سالشه همش ریخته جدید در اومده

ولی کلا نمیددنم واسه چی دندونای بچه ها انقدر سریع خراب میشه

پسر من شبها مسواک میزنع اما دوتا دائمیاش پوسیدگی سطحی داشت سریع بردم ترمیم که بیشتر نشه 

الهی به امید خودت...  
من پسرم مهر ماه میشه چهارسالشمرتب مسواک میزنم براششیر شبم نمیدادم از شش ماهگی ب بعد.یک هفته ای هست د ...

من خیلی دوس دارم شیش ماهگی جاش جدا کنم 

ولی نمیدونم بشه یا نه

پسر منم میره دوم هر کدوم از دندونهای شیری میفته میبینم پوسیده خیلی افتضاحه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من پسرم مهر ماه میشه چهارسالشمرتب مسواک میزنم براششیر شبم نمیدادم از شش ماهگی ب بعد.یک هفته ای هست د ...

فکر کنم بخاطر خوراک ناسالمه یا حتی بخاطر آب‌ 

همه چی بد شده 

قدیمیا اصن مامانبزرگم میگفت مسواک نمیزدن یه چیزی راشتن به اسم چوب مسواک. گاهی اونو میزدن. تا ۷۰ سالگی دندوناشو سالم داشت

الهی به امید خودت...