2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت منتظر بودی؟ چ داروهایی مصرف کردی؟ فولیکولت چقدری بود؟ میشه بگی لطفاً... 😓

من شهریور ناخواسته باردارشدم ک سقط شد بعد رفتم دکترگفت تنبلی داری کمی.سه دوره کلومفین خوردم دوره اخر بهم امپول داد باقرص.سه ماه تو اقدام سری اخر ۵تافولیکول داشتم بالای ۲۰ ک امپول داد.ماه پیشم فولیکل بالا ۲۰بود اما نش‌د

واقعا...نمیدونم خوشحال باشم یا نه اخه بعضی میگن تا ۱۵روزبعد امپول کاذبه

عزیزم شما گفتی دیروز ی بی بی چک زدی منفی بود

ولی امروز مثبت شد...

ینی مامان شدی دیگه 😁😁😍😍

برو ی آزمایش تیتر بتا بده معلوم میشه 😘

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
من شهریور ناخواسته باردارشدم ک سقط شد بعد رفتم دکترگفت تنبلی داری کمی.سه دوره کلومفین خوردم دوره اخر ...

آها... ممنون از توضیحاتت عزیزم.

واقعاً نمیدونم چرا اینطوریه... بعضیا فولیکول مناسب دارن ولی باردار نمیشن. آخه چرا....؟؟؟!!!! 😣

ولی شما مطمئن باش بارداری 😍😘❤

ای جان 😍 معلومه تو بی بی چک پایینی  ی هاله ی کمرنگ افتاده 😍 این خط چند روز بعد پررنگ تر میشه... مبارکا باشه عزیزم 😍😘❤ بمون ۲-۳ روز دیگه برو آزمایش بده ک بتات خوب بره بالا 😍