2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 178 پست
حق صیغه و حق کشتن زن چیه دیگه دراوردی از خودتحق طلاق داشته باشه هروقت اراده کنه می تونه بره طلاق بگی ...

گفتین اگر زن حق طلاق داشته باشه هر وقت اراده کنه میتونه بره طلاق بگیره این هر وقت و بدون علت و عشقی برای شما مرداست نه زنها.

ختی زن خق طلاق هم بگیره بازم نمیتونه

خیر، حتی با داشتن حق طلاق، زن نمی‌تواند در هر زمان و بدون دلیل مشخصی دادخواست طلاق بدهد؛ بلکه باید از حق طلاق خود (که معمولاً به صورت وکالت در طلاق و از طریق سند رسمی تنظیم شده) در زمان مناسب استفاده کند و دادخواست را بر اساس همان وکالت به دادگاه ارائه دهد.

خیر، حتی با داشتن حق طلاق، زن نمی‌تواند در هر زمان و بدون دلیل مشخصی دادخواست طلاق بدهد؛ بلکه باید از حق طلاق خود (که معمولاً به صورت وکالت در طلاق و از طریق سند رسمی تنظیم شده) در زمان مناسب استفاده کند و دادخواست را بر اساس همان وکالت به دادگاه ارائه دهد. حق طلاق به زن اجازه می‌دهد بدون نیاز به اثبات دلایل قانونی (مانند عسر و حرج) و بدون رضایت شوهر، تقاضای جدایی کند، اما این به معنای اختیار مطلق برای طلاق در هر لحظه نیست، بلکه به او اجازه می‌دهد فرآیند طلاق را آغاز کند. 

در نظام حقوقی ایران حق ذاتی طلاق با مرد است،

بر اساس ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، حق طلاق اساساً با مرد است و او میتواند هر وقت که بخواهد همسرش را طلاق دهد اگر زوج (مرد) به زوجه (زن) وکالتنامه بلاعزل طلاق داده باشد حق طلاق مرد هنوز پابرجاست و شوهر هم میتواند برای طلاق  اقدام کند.

اول این که به صورت شرط ضمن عقد در سند ازدواج نوشته شود

دوم این که زوج (مرد) به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه میکند و وکالت در طلاق به همسرش را بدهد.

در اسلام حق طلاق از حقوق مردان است در واقع دادخواست طلاق ازطرف مرد دلیل موجه نیاز ندارد مرد با پرداخت حقوق مالی زوجه میتواند، هر زمان خواست ازدادگاه خانواد درخواست طلاق و  تقاضای جدایی کند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سختش نکن ان شالله کار به اونجاها نمیکشه

موضوع حق و حقوق شما مرداست چرا متوجه نمیشید

حق و حقوقی که شما مردها دارید ولی زنها ندارن

ولی بلزم میخوائید مهریه حذف بشه هیچ حق و حقوقی هم به زنهاتون ندین با ایشالاه و ماشالاه قوانین به نفع شما مرداست و برای زنها عدالت نمیشه برادر گرامی

خوب من الان چه کنم تو بگو چه حقی بدم به زنم؟؟

باید هر دو طرف  صادقانه و به دور از منافع شخصی

برای زندگی مشترکشون تصمیم بگیرن 

اگر واقعا هر دو نفر صادق و به دور از منافع شخصی ، همدیگرو باور و قبول داشته باشن و بر اساس درک شرایط طرف مقابل تصمیم بگیرن مشکلی پیش نمیاد.

مشکل اینه دخترها و پسرها یک طرف یا هر دو طرف صادق نیستن و فقط منافع شخصی خودشون براشون مهمه.