2777
2789
عنوان

مهریه چقد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 178 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۵ ۳۰ ساله هام به همین علت میرن برا ازدواج البته این تنها علتش نیس

20، 25 ساله هاش میرن 3،4سال از خودشون کوچیکتر نه 7سال نه 20، 23 سال کوچیکتر از خودشون.

بعدم زندگی تنها علت و هدفش تنها فقط‌جنسیه فاتحش خوندس

حق صیغه و حق کشتن زن چیه دیگه دراوردی از خودتحق طلاق داشته باشه هروقت اراده کنه می تونه بره طلاق بگی ...

در قانون و فقه اسلامی، عقد موقت (صیغه) برای مرد متاهل مجاز است و نیازی به رضایت همسر اول ندارد، 

حکم صیغه کردن مرد  چیست؟

هنگامی که زن قصد دارد به دلیل صیغه کردن همسر طلاق بگیرد، باید در نظر داشته باشد که در قانون چیزی به عنوان حکم خیانت مرد به زن ذکر نشده آنچه درقانون آمده زنای محصنه و روابط مادون زنا خیانت حساب میشود.

اگر زن در رابطه با صیغه کردن شوهرخود  شکایت کند قانون آن را باطل نمیکند و مرد را مجرم نمیداند صیغه یا ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول جرم نخواهد بود و قانون تنها در صورت اثبلت عسر و حرج زن به همسر حق طلاق میدهد.

20، 25 ساله هاش میرن 3،4سال از خودشون کوچیکتر نه 7سال نه 20، 23 سال کوچیکتر از خودشون.بعدم زندگی تنه ...

حالا زیاد بهش فکر نکن شما دعاکن من نیمه خودمو پیدا کنم خاکی پاکی باشه اهل زندگی اینا همش حرفه من میزنم

اینها اگه وجودم داشته باشه من همچین حقهایی به خودم نمیدم

از کجا معلوم؟

حرف باد هواست

سند و مدرکی ارائه میدین که انجام نمیدین، تعهد میدین مگه؟ انسانها تغییر میکنن در طول زمان

اون زمان که انجام بدین چی؟

خیلیا همینارو میگفتن ولی انجام دادن

حالا زیاد بهش فکر نکن شما دعاکن من نیمه خودمو پیدا کنم خاکی پاکی باشه اهل زندگی اینا همش حرفه من میز ...

آهان این شد آفرین چشم دعا میکنم یه زنی دقیقا مثل خودتون خدا نصیبتون کنه

اگه پاک زندگی کردین دختر پا

اگر نه هم که....