2777
2789
عنوان

امشب به اندازه تموم دنیا دلم پره

595 بازدید | 34 پست

بچه ها تو رو خدا بگین چکار کنم چه رفتاری نشون بدم...اینقدررر ناراحتم که دلم میخواد همین امشب بمیرم 

من یه بچه دارم 7 سال و نیمشه نمیزاشتم بره توی کوچه بازی کنه مگر اینکه خودم هم باهاش برم یا مادربزرگش توی کوچه باشه ولی اون خیلی دوس داشت بره توی کوچه تا اینکه یه ماهی میشد میگفت نمیرم کوچه و دوستاش هم که میومدن دم میگفت نمیام 

یه هفته پیش رفت بیرون با دوستاش اومدن خونه بعدش گفت فلان بچه بهم فحش داد منم رفتم دم دره خونه خالش و به پدرش گفتم که پسرتو ادب کن 

حالا اینو تازه متوجه شدم که ،

یه ماه پیش با پسرعمه اش که هم سن خودشه رفته توی کوچه منم گفتم باهمن دیگه نرفتم ظاهرا اونجا به هواپیما شارژی همون پسره که بهش فحش داده بود که از پسره من بزرگتره و کلاس پنجمه دست میزنه هواپیما میفته  ولی نمیشکنه...این پسره ی آشغال هم میره شلوار پسرمو میکشه پایین  و بهش میگه ترسو ترسو ..بقیه بچه ها بهش میخندن یه بچه ی بزرگتری این جریانو میبینه اون بچه ها رو دعواشون میکنه و پسره منو میفرسته خونه 

اینم هیچی از این قضیه به من نمیگه و به پسر عمش هم میگه به من نگه 

حالا امروز اتفاقی بهم گفت و من اینو فهمیدم دارم منفجر میشم تو رو خدا بهم بگین چکار کنم چطوری عزت نفسشو بهش برگردونم؟

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بچه تخم جنی اه اه برو ب خونوادش بگو

به شوهرم میگم برو به پدرش بگو پسرشو بیاره تا از بچم معذرت خواهی کنه قبول نمیکنه میگه اگه ببینمش خودم دعواش میکنم 

میگن بچەس دیگەشما چقد چیپی بخاطر بچە بعد یماە اومدی دعوایااصن میگن بچەتون دروغ میگە بچە ما نکردە

آره اینم هست ولی من باید یکاری کنم نمیتونم همینجوری بشینم با بچم اینطور رفتار شده

میگن بچەس دیگەشما چقد چیپی بخاطر بچە بعد یماە اومدی دعوایااصن میگن بچەتون دروغ میگە بچە ما نکردە

اها باشه ببخشید ....دعوام نکن ..توهینم نکن

بخدا چیپ نیستم🙄🙄🙄🙄

فقط زود دهنتون ب توهین ب دیگران باز نکنید

.یبار دیگه خوندم بامن بودی یا اشتباه فهمیدم؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
شوهرت بره بزنه تو گوش اون بچه

شوهرم کلا دست بزن نداره و آدم ارومیه میگم برو به پدرش بگو قبول نمیکنه 

الان مسئلم بیشتر اینه چکار کنم عزت نفس بچم بهش برگرده

من خیلی میترسم بچه داشته باشم اینطوری بشه زور بهش بگن اذیتش کنن 

الان سر اجیم خیلی میترسم مدرسه بچه ها 

چون خودمو خیلی اذیت کردن تو مدرسه و مسخره ام کردن و بهم محل ندادن

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یادش بده همین بلا سر اون تخم جن بیاره

پسره من کلاس اوله اون کلتس پنجمه زورش بهش نمیرسه بعد واقعا هم دلم نمیخواد بچم این رفتارو یاد بگیره 

واقعا بعضی پدر و مادرا حتی اصول اولیه زندگی را یاد بچه هاشون نمیدن

اها باشه ببخشید ....دعوام نکن ..توهینم نکنبخدا چیپ نیستم🙄🙄🙄🙄فقط زود دهنتون ب توهین ب دیگران باز ...

عزیزم لطفا پیاممو درست بخونید

دهن من بە توهین بە دیگران اصلا باز نشدە!!

عرض کردم اگە برە بە خانوادەش بگە،این چرندیات رو تحویل سرکار خانم میدن