2777
2789
عنوان

چقد اسکینی خوبه😭❤

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 27 پست
منی که با قد ۱۶۰ ۵۳ ام و در به در دنبال چاقی ام حتما استخون بندیت درشته من خیلی پا و بازو هام لاغر و ...

نه خیلی ظریفه

وای نه چرا میخوای چاق شی 

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز کم کردی؟ چه خوب

بله

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من پدربزرگم بهم گفت شبیه معتادا شدی😐😂دگ دیدم بدنم واقعا ضعیفه چاق تر شدم

😂😂😂عموم گفت اه اه چیه اینجوری لاغر شدی 

ولی من از چاقی بدم میاد خودم تلاش کردم لاغر بشم ولی انقدر گفتن خودم از خودم برم اومد

عزیزم وقتی داری آزمایشگاه میزنی باید قبلش دکتری عمومی بخونی بعد تخصص و مجموعا بشی ۳۰ ساله بعد فلو بگیری بعد دو سه سال مسئول فنی باشی بعد مجبور بگیری 

مواظب باش وقتی میری مجوز بگیری پات گیر نکنه به پتو ضربه مغزی بشی

گناه بزرگ منی

عزیزم وقتی داری آزمایشگاه میزنی باید قبلش دکتری عمومی بخونی بعد تخصص و مجموعا بشی ۳۰ ساله بعد فلو بگ ...

چرا چرت میگی عزیزم حتی اگه عمومیم باشی باز باید آزمایشگاه بخونی 

من پدرم پزشک نیست و نبوده ولی الان آزمایشگاه خصوصی داره توی کشور هم جز نفرات برتره از لحاظ سواد اسمش هست توی گوگل. 

الانم ریپلای نکن میتونی بزنی گوگل اگه متوجه نمیشی

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

چرا چرت میگی عزیزم حتی اگه عمومیم باشی باز باید آزمایشگاه بخونی من پدرم پزشک نیست و نبوده ولی الان آ ...

چییی میگی زن چی میگی 😂😂😂😂 آزمایشگاه بخونی ؟ 

گناه بزرگ منی