2777
2789
عنوان

چقد اسکینی خوبه😭❤

596 بازدید | 27 پست

خیلی خوشحالم از 59 رسیدم به 53 با قد 160

59/60 بودم پهلو داشتم شلوار به زور بسته میشد سرشونه و بازوهام خیلی بد فرم شده بودن و مردونه 

همسن سالامو میدیدم حسرت میخوردم که اینقد لاغرن 

به خودم اومدم توی 2هفته رسیدم 53 خیلی حس سبکی دارم دیگه میتونم شلوار اسکینی جذب بپوشم حتی🥲🥲🥲❤🎀

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باقد۱۴۰ از۷۰ رسیدم ۶۰ ورزش کردم

شکم بیشتر باماست پر میکردم 

رژیم اب گرفتم رژیم هندونه

شب میخورم رفت تافردا شب

روزی نیم ساعت ورزش میکنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من باقد۱۴۰ از۷۰ رسیدم ۶۰ ورزش کردمشکم بیشتر باماست پر میکردم رژیم اب گرفتم رژیم هندونهشب میخورم رفت ...

سایز کم کردی؟ چه خوب

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

من اسکینی بودم آنقدر اطرافیان گفتن لاغری وزنم و بردم بالا😒

حسودن

من اسکینی بودم آنقدر اطرافیان گفتن لاغری وزنم و بردم بالا😒

منم میگن داشت روم تاثیر میذاشت ولی دیگه اهمیت ندادم 

هر کی میگه میگم من اینجوری دوست دارم بعد میگن نه اینجوری خوب نیس😐😑