2777
2789

خونه ما سه خوابه هست یه خواب برای من تنها هست یه خواب برای دو تا خواهرام 

هرکس هم کمد و تخت و وسایل خودشو داره 

من خواهر بزرگتر هستم.اون دوتا خواهرم هی میگفتن برو دانشگاه شهر دیگه این اتاق رو خالی کن برای ما خانوادم میگفتن اگه حتی شهر خودمون هم دانشگاه رفت باید اتاق رو خالی کنه 

چند وقت پیش نامرد بودم و نزدیک عروسیم بود وسایلمو جمع کرده بودم اتاق رو خالی کرده بودم و چمدون بسته بودم که دیگه نشد و جدا شدم دوباره برگشتم سرجام و رفتم توی اتاقم.حالا خواهرام و مامان و بابام میگن یا برو دانشگاه یا ازدواج کن باید این اتاق رو بدی از اول دست تو بوده اتاق تنها داشتی😐😐😐😐😐

حالا فرش جهیزیه ام رو انداخته بودم داخلش خواهرم میگفت برو دیگه گفتم فرش خودمو انداختم نمیرم میگفت میدم بهت فقط برو😐😐😐😂😂😂😂😂😂

نمیدونم ناراحت بشم یا بخندم فقط سفت روی موضع خودم موندم تا بیرونم نکردن😂😂😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونمرفتارشون که خیلی زشتهاگه من بودم،یه کاری میکردم که فوری برم از خونه،مثلا دانشگاه شهرستان قبول ...

خیلی هم زود نباید جا زد 

بچه همون خانواده ست 

تو اروپا زن و شوهرها ی اتاق می دن به مجردها رایگان تا از تنهایی دربیان

دیدن ی جوان لذت‌بخش ه بالخره شاداب ه جوونه

نمیدونمرفتارشون که خیلی زشتهاگه من بودم،یه کاری میکردم که فوری برم از خونه،مثلا دانشگاه شهرستان قبول ...

همه چی اوکی فقط این اتاق جدا رو میخوان از من بگیرن😐

حرفشون رو گوش نده اتاق رو داشته باش ولی دنبال پیشرفت خودتم باش ی روز از دستشون راحت بشی

اخه 19 هستم هنوز انشالله امسال قبول میشم دانشگاه و میرم 

خوبن اینطور نیستن اصلا اذیت بشم که بخوام راحت بشم فقط میگن برو😐😐و اتاق رو بده

خیلی هم زود نباید جا زد بچه همون خانواده ست تو اروپا زن و شوهرها ی اتاق می دن به مجردها رایگان تا از ...

نباید جا زد؟؟ا

اصلا متنی که نوشتم رو خوندی؟نوشتم:۱_نمیدونم،۲_اگه من بودم فلان کار رو میکردم

روحیات انسان ها با هم متفاوته ،واسه منی که زودرنج و حساسم ،فرار از اون خونه بهترین راه حله

ولی ممکنه یه شخصی راه حل بهتری سراغ داشته باشه و راهکار بهتری و بخاد تویِ این جور خونه ای بمونه و به قول تو به این راحتیا جا نزنه

چرا اینقدر ایرانیا دختراشون زیاده؟همه جا خواهرا باهم مشکل دارن،خانواده ها از شدت ازدیاد دختراشون میخ ...

😐😐😐دیگه نمیدونم چرا زیاده 

نه دیگه در این حدم نیست 

آخه وضع مالی بابام خوبه