2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال کنکوری بودم با اینکه خرج زیادیم نکردم برا کنکورم ولی باز بخوام مثلا یچیز کوچیکی بگیرم یجوری رف ...

اصلا برات مهم نباشه دلت هم نسوزه ایشالا قبول شدی جبران میشه 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

هیچوقت تو زندگیم از اون نمیدونم چه اصطلاحی بگم بهتره ولی مثلا اینطوریه که زندگی قرطی دخترونه ای اینکه هرچی بخوام داشته باشم نداشتم زندگیم همیشه جوری بوده ک مجبور ب انتخاب بین بد و بدتر بودم میگنا دختر باباش یا مثلا رو ابرها بزرگ شده باشن من اونطوری نبودم با اینکه تک دخترم و فرزند اولم

راستی منم پشت کنکورم امسال با تجدیدی هایی که دارم و قرار از 19 شهریور شروع کنم ولی نا امید نیستم و دارم رو روحیم کار میکنم  هدفم هم رشته تاپه خواستم بگم ناراحت نباش هیچی ارزش اینو نداره که به خودمون حس نا کافی بودن بدیم 

چیز خوبیم قبول نمیشم شاید رشته علوم پایه برم نمیدونم

از الان چرا نا امیدی؟ بابا بخدا اراده کنیم و بسپاریم به خدا حل میشه همه چی فقط کافیه باور کنیم  من هم تجدیدی آوردم هم غرق مشکلات بودم هم هدفم بزرگه استرس و شک طبیعیه ولی قدرتمون فراتر از اینه که  اینا به ما  غلبه کنن 

سال اولته

نه دوازدهم تموم کردم ولی هیچی نخوندم این 3 سال البته به خاطر مشکلاتی که داشتم الان منتظرم امتحانات شهریور تموم شه شروع کنم 

هیچوقت تو زندگیم از اون نمیدونم چه اصطلاحی بگم بهتره ولی مثلا اینطوریه که زندگی قرطی دخترونه ای اینک ...

خیلیا اینجورین نباید تو این دنیا انتظار از کسی داشته باشیم قبول کنیم که خودمونیم خودمون 

از الان چرا نا امیدی؟ بابا بخدا اراده کنیم و بسپاریم به خدا حل میشه همه چی فقط کافیه باور کنیم من ه ...

من مغزم درگیره هر روز یه اتفاقی میوفته که حالمو بد میکنه با این حال چطوری با انرژی بخونم