خیلی عصبی میشم و خسته دست خودم نیست بچه ها نفرین میکنم بعد پشیمون میشم واقعا دیونه کنندس چیکار کنم آخه میدونم خیلی بده 💔
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
با خودت بگو مگه من از این پیرزنای بی سوادی هستم گه الهی مردمو نفرین میکنن؟👺💔
خودمم بدم میومده حالا نمیدونم چیکار کنم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عادته میتونی ترکش بکنی آروم آروم .... نفرین بیشتر خود آدم رو اذیت میکنه
ترسم از اینه ب بچه ها برسه خیلی شیطونن
تورو خدا نکن. مامان من از اول اینجوری بود تا الان. نفرین از فحش هم بدتره نمیدونی چقدر روان آدم رو داغون میکنه من از بس مامانم تقی به توقی میخورد نفرین میکرد دیگه هیچ حس صمیمیت و نزدیکی ندارم. اصلا دوست ندارم نزدیکش بشم. به این فکر کن بعدها بچهاتم ازت متنفر میشن. از طرفی به قدری انرژی منفی داره که دائم بدبیاری میاره. بخدا جدی میگم. انرژی منفی و تاربک زیاد از حد داره