2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب، با توجه به اینکه تراز ۴۷۰۰ و رتبه ۵۹۰۰ از ۱۱ هزار هست، به نظر می‌رسه که وضعیتت قابل قبول است اما همچنان نیاز به بهبود داره. معمولاً در آزمون‌های قلمچی، تراز بالای ۵۰۰۰ به عنوان یک حد قابل قبول برای موفقیت در کنکور در نظر گرفته می‌شه. در نتیجه، تراز ۴۷۰۰ می‌تونه نشون‌دهنده این باشه که اگر روی چند درس که ضعف داری بیشتر کار کنی، می‌تونی به یک تراز بالاتر برسی.

در مورد درصدها هم، اگر ۸۰ درصد رو در دو تا درس زدی، این خیلی خوبه و نشون می‌ده که می‌تونی توی این درس‌ها موفق بشی. اما در بقیه درس‌ها، اگر درصد پایین یا منفی داری، باید بیشتر وقت بذاری برای مرور و تمرین در اون مباحث.

یک نکته مهم هم اینه که نباید از یک آزمون برای ارزیابی کلی وضعیتت استفاده کنی. آزمون‌های مکرر می‌تونن بهت کمک کنن تا روند پیشرفتت رو ببینی و نقاط ضعف و قوتت رو بهتر شناسایی کنی.

چه برنامه‌ای برای ادامه مطالعه داری؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

خوب، با توجه به اینکه تراز ۴۷۰۰ و رتبه ۵۹۰۰ از ۱۱ هزار هست، به نظر می‌رسه که وضعیتت قابل قبول است ام ...

مرسی عزیزم خیلی حس حرفاتون کامل بود و کمکم کرد و تاحدودی خیالمو راحت کرد 

بعد یه مشکلی که من دارم طرز درس خوندنمه که کاملا اشتباهه مثلا من باید ۸ تا کتابو بخونم میام ده روز قبل از شروع قلمچی می‌شینم روزی یه کتابو و یه پارتو براساس بودجه بندی قلمچی میخونم بعد اینطوریه که درسایی که آخر خوندم چون بیشتر تو یادمه بهتر میزنم و درستی دیگرو چون از گذشته پایین میزنم 

مرسی عزیزم خیلی حس حرفاتون کامل بود و کمکم کرد و تاحدودی خیالمو راحت کرد بعد یه مشکلی که من دارم طرز ...

به نظر می‌رسه که شما روش مطالعه‌ای رو انتخاب کردید که در کوتاه‌مدت ممکنه نتیجه بده، اما در بلندمدت مشکلاتی ایجاد می‌کنه. برای بهبود این روش، می‌تونید روی تکنیک‌های زمان‌بندی و مرور بهتر تمرکز کنید. پیشنهاد می‌کنم:

1. برنامه‌ریزی منظم: به جای اینکه در آخرین روزها فشار زیادی به خودتون وارد کنید، سعی کنید برای هر درس زمان مشخصی در نظر بگیرید و اون رو توی برنامه‌هاتون پخش کنید. اینطوری می‌تونید مطالب رو در طول زمان مرور کنید و از فراموشی جلوگیری کنید.
  2. مرور دوره‌ای: برای درس‌هایی که زود فراموش می‌کنید، هر چند روز یکبار مرور کنید. این می‌تواند به تثبیت اطلاعات در ذهن شما کمک کنه.
  3. تمرکز بر نقاط ضعف: شاید نیاز باشه که بیشتر روی درس‌هایی که ضعف دارید کار کنید تا وضعیت شما بهبود پیدا کنه.
  4. استراحت کافی: مطمئن بشید که به خودتون استراحت می‌دید تا هم ذهن شما تازه بشه و هم بتونید بیشتر متمرکز باشید.

اگر این روش‌ها رو امتحان کنید، احتمالاً عملکرد بهتری در آزمون‌ها خواهید داشت.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

به نظر می‌رسه که شما روش مطالعه‌ای رو انتخاب کردید که در کوتاه‌مدت ممکنه نتیجه بده، اما در بلندمدت م ...

احتمالا مشاور بگیرم که بتونم درست برنامه ریزی کنم

خیلی ممنونم 

2827
2791
2779
2792