aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12642 عنوان حس ششم میشه بیاد فقط حسشو بگه ونصحیت نکنه🫠🥲🥲🙃 112 بازدید | 14 پست من میرم روانپزشک ودرمانو شروع میکنم ؟یا نظرم عوض میشه ؟ 1404/05/31 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12642 میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید خیلی بدم یع خدا مسعولیت پذیر نیستم ،خیلی ناراحتم ااوونیکه تو ذهنمه فراموش میکنم؟
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 خیلی بدم یع خدا مسعولیت پذیر نیستم ،خیلی ناراحتم ااوونیکه تو ذهنمه فراموش میکنم؟ بله چرا فراموشش نکنی وقتی ۹۰ درصد مشکلاتت تقصیر اونه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
love84دلبر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1750 میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید میشه لطف کنید منم پاسخ بدید معلم میشم ؟ اعتراضم نتیجه میده ؟خیلی حال بدی دارم عزیزم
aazadraha مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12642 بله چرا فراموشش نکنی وقتی ۹۰ درصد مشکلاتت تقصیر اونه ن قبل اونم حالم خراب بود ،همیشه حالم خرایه
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 ن قبل اونم حالم خراب بود ،همیشه حالم خرایه دکتر برو حتما یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 سلام عزیز دلم قربونتون برم خواهش میکنم منم جواب بدید ترو خدا کمکم کنید حالم بده ناراحتم🥰🥰🙏🙏 چی بگم گلم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 شما متولد آبان یا اسفند هستید؟همینطوری یه دفعه حس کردم نه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 میشه لطفا مشخصات همسر آیندم رو بگید هر چیزی حس میکنیدایا شخصی که دوستشون دارم؟ بله همون که باهاش تو رابطه هستید یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 نه عزیز دلم تو رابطه نیستم پسر خاله ناتنیم هستن و خیلی دوستشون دارم میان خواستگاری؟کی میان؟حسشون بهم ... میاد به زودی یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 نه عزیز دلم تو رابطه نیستم پسر خاله ناتنیم هستن و خیلی دوستشون دارم میان خواستگاری؟کی میان؟حسشون بهم ... من خیلی جواب شما رو دادم لطف کنید دیگه مزاحم نشید ممنونم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
banoyeeshgh عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2783 میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید عزیزم من کی باردار میشم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17298 میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید منننننن بگوو بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17298 بله همون که باهاش تو رابطه هستید ح بهم حقیقت میگه یا میخواد جدا بشه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️