2777
2789

میری 

چون دختری هستی که میخوای تغییر کنی

خوب بشی و به اهدافت برسی

سوال جواب نمیدم دوستان نپرسید

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید

خیلی بدم یع خدا 

مسعولیت پذیر نیستم ،خیلی ناراحتم 

ااوونیکه تو ذهنمه فراموش میک‌نم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بدم یع خدا مسعولیت پذیر نیستم ،خیلی ناراحتم ااوونیکه تو ذهنمه فراموش میک‌نم؟

بله 

چرا فراموشش نکنی وقتی ۹۰ درصد مشکلاتت تقصیر اونه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ن قبل اونم حالم خراب بود ،همیشه حالم خرایه

دکتر برو حتما

سلام عزیز دلم قربونتون برم خواهش میکنم منم جواب بدید ترو خدا کمکم کنید حالم بده ناراحتم🥰🥰🙏🙏

چی بگم گلم

شما متولد آبان یا اسفند هستید؟همینطوری یه دفعه حس کردم

نه 

میشه لطفا مشخصات همسر آیندم رو بگید هر چیزی حس میکنیدایا شخصی که دوستشون دارم؟

بله همون که باهاش تو رابطه هستید 

نه عزیز دلم تو رابطه نیستم پسر خاله ناتنیم هستن و خیلی دوستشون دارم میان خواستگاری؟کی میان؟حسشون بهم ...

میاد به زودی

نه عزیز دلم تو رابطه نیستم پسر خاله ناتنیم هستن و خیلی دوستشون دارم میان خواستگاری؟کی میان؟حسشون بهم ...

من خیلی جواب شما رو دادم 

لطف کنید دیگه مزاحم نشید ممنونم

میری چون دختری هستی که میخوای تغییر کنیخوب بشی و به اهدافت برسیسوال جواب نمیدم دوستان نپرسید

منننننن بگوو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
بله همون که باهاش تو رابطه هستید

ح بهم حقیقت میگه یا میخواد جدا بشه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️