2777
2789
عنوان

سریال شغال😂😂😂

22789 بازدید | 58 پست

وایی این کامیار چقدر بدبخته 😂😂😂

فقط اونجایی که فهمید داداشش از همین اوا خوشش میاد🤣🤣🤣🤣

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سریال ژانر شبیه پوست شیر، وحشی و سرگیجه معرفی کنید

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

موضوعش چیه یکی تعریف کنهقشنگه؟

مادر ی دختر به اسم اوا تو ی خونه کار میکنه بعد یکی از روزها اوا به جای مادرش میره خونه ی اون خانواده کار میکنه پسر اون خانواده در حالی که کسی خونه نیست فقط خودش و دوستاش هستن به اوا تجاوز میکنه آوا هم ی ساله با داداش این پسره دوسته البته کسی نمیدونه و بقیه ماجرا

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها سریال ژانر شبیه پوست شیر، وحشی و سرگیجه معرفی کنید

شغال و جان سخت

سیاوش قضیه کامکار فهمیده

واقعاا؟ احساس نمیکنم 

از کجا فهمیدی؟

قسمت امروزو ندیدم هنوزلامصب دارم همش برکینگ بد میبینم تموم نمیشهه

این قسمت بیشتر طنز بود بنظرم خیلی هم کوتاه بود

من این فیلمو دیدم یاد فیلم فاطماگل افتادم😁

آره همه میگن شبیه اونه 😂

من فقط به خاطر امیرحسین فتحی نگاش میکنم عالیه این بازیگر🤣🤣🤣

نمیدونم چرا جدیدا از فیلم خوشم اومده .. اولش فکر میکردم خیلی رمانیه ولی انگار منطقی پیش میره

سریال شغال خیلی قشنگه