2777
2789
عنوان

سریال شغال😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 23020 بازدید | 58 پست
پی پی کرده بود تو خودش

دقیقا🤣🤣🤣

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهش تجاوز میکنه ؟ این پسره و اوا همدیگه رو میشناسن ؟

نه همدیگه رو نمیشناسن میدونه دختر خدمتکارشونه ولی نمیدونه قراره بشه زن داداشش 

پسره اسمش کامیاره 

کامیار قمار میکنه تو خونه باباش که اد اون روز آوا خونشون رو داشته تمیز میکرده بعد کامیار میبازه به ی نفر اون نفر هم بهش میگه اگه به اون دختره تجاوز کنی لازم نیست بهم پول بدی کامیارهم به خاطر اینکه پول نده از ترس باباش به این دختره جلوی همه تجاوز میکنه بهش 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شغال و جان سخت

جان سخت دیدم 

شغالم باید صبر کنم همه قسمت هاش بیاد اینجوری سخته هفته ای یک قسمت

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نه همدیگه رو نمیشناسن میدونه دختر خدمتکارشونه ولی نمیدونه قراره بشه زن داداشش پسره اسمش کامیاره کامی ...

داداشش عاشق این دخترس؟ 

این تجاوز کنه ب اونا چ میرسه 😂😐

چ بیشورن دوستاش خودشم احمق

حالا این اوا با کامیار ازدواج کرد؟ 

داداشش فهمید کامیار چیکار کرده یا ن

داداشش عاشق این دخترس؟ این تجاوز کنه ب اونا چ میرسه 😂😐چ بیشورن دوستاش خودشم احمقحالا این اوا با کا ...

دقیقا واقعا آدمای عوضی هستن 

نه ازدواج نکرد میخواد با داداش کامیار ازدواج کنه مادرش نمیذاره😂

نه هنوز نفهمیده

دقیقا واقعا آدمای عوضی هستن نه ازدواج نکرد میخواد با داداش کامیار ازدواج کنه مادرش نمیذاره😂نه هنوز ...

پس باید ببینم سریالو

کامیار بهش تجاوز کرده نمیشه ک با داداشش ازدواج کنه😐😂🤷🏻‍♀️

دقیقا واقعا آدمای عوضی هستن نه ازدواج نکرد میخواد با داداش کامیار ازدواج کنه مادرش نمیذاره😂نه هنوز ...

اون کامیار دوست دختر اون دوست عوضیشو مخشو زده اونم به کینه اون ، اون کارو باهاش کرد همه اونا نقشه همون دوست عوضیش بود 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
اون کامیار دوست دختر اون دوست عوضیشو مخشو زده اونم به کینه اون ، اون کارو باهاش کرد همه اونا نقشه هم ...

واقعاااا 

عجیب شد پسس

اون کامیار دوست دختر اون دوست عوضیشو مخشو زده اونم به کینه اون ، اون کارو باهاش کرد همه اونا نقشه هم ...

وای آزاد نامه پزشکی قانونی رو دید فرااااار

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
داداشش عاشق این دخترس؟ این تجاوز کنه ب اونا چ میرسه 😂😐چ بیشورن دوستاش خودشم احمقحالا این اوا با کا ...

نه با سیاهش ازدواج کرد آزاد هم ماجرا رو فهمید 😔قسمت ۱۴ خیلی حساسه هفته ی اینده